Ahojte chlapi, chcem sa s vami podeliť o jednu nepríjemnú skúsenosť z Banskej Bystrice. Nedávno som zavítal k jednej slečne, volala sa Monika, mala tak 25 rokov, blond vlasy a celkom slušné kozy. Cenu mala nastavenú na 100 eur za hodinu, s tým, že ponúkala klasiku a orál bez. Keď som tam prišiel, tak to všetko vyzeralo sľubne, ale nakoniec mi to prišlo ako dosť neprofesionálne. Služby boli slabé a vôbec nezodpovedali tomu, čo bolo na stránke napísané. Určite si dajte pozor a overte si referencie predtým, než sa rozhodnete tam ísť. Nechcem nikoho odrádzať, len aby ste vedeli, že nie vždy je všetko také ružové.
Mám podobnú skúsenosť v Banskej Bystrici, takže súhlasím, je dobré si všetko poriadne preveriť. Minulý mesiac som sa dostal k jednej slečne menom Rena, má 25 rokov, tmavé vlasy a super postavu. Vybral som si hodinu s orálom a klasiku. Povedala mi cenu 100 eur za hodinu a musím povedať, že orál bol fakt skvelý, mala to v šikovných ústočkách. Ale chalanom odporúčam najprv si prečítať recenzie, aby sa vyhli nepríjemnostiam ako ja. Snáď sa ostatným podarí vyhnúť podobným problémom!
Dobre, chlapci, tak ja sa tiež pridám so svojou skúsenosťou. Nedávno som navštívil jednu slečnu, volá sa Nika, má 25 rokov a je to fakt kočka s peknými prsami a úžasnou postavou. Zvolil som si hodinovku s orálom a klasiku. Cena bola 100 eur za hodinu, čo je v pohode. Nika bola veľmi milá a príjemná, GFE atmosféra na jednotku. Orál bol fakt dobre spravený, bez obmedzení, a šťastne sme skončili s výstřikom na ňu. Určite sa k nej vrátim!
Ahojte chalani, chcem sa s vami podeliť o skvelý zážitok s Kety v Banskej Bystrici! Má 25 rokov, je to kočka s nádhernými kozami a sexy zadočkom. Atmosféra bola super uvoľnená a Kety bola fakt príjemná a milá. Mal som hodinovku za 100 eur, objednal som si klasiku s orálom bez, a musím povedať, že sa o mňa postarala ako o kráľa. Všetko bolo na jedničku, od prvej chvíle až po finále. Ak hľadáte niečo naozaj fajn a uvoľnené, odporúčam to vyskúšať! Určite sa tam ešte vrátim!
Inzerát
Sofie
Plzeň, Plzeňský kraj