Registrovat se

Praha

Diskuze o privátech ve městě Praha.

24 příspěvků Naposledy 26.03. 11:50
24 příspěvků · Stránka 2 / 2
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Tak jsem nedávno navštívil jednu holku jménem Linda, co na mě vyšla z pár pozitivních recenzí. Byla to víkendová akce a musím říct, že je to fakt zajímavý typ. Má modrý oči a ten nosík, co se hned zapamatuje, ale mně osobně přišla spíš zvláštní než vyloženě sexy. Naštěstí byla hodně příjemná a komunikativní. Tělo měla fakt pěkný – štíhlá postava, prsa sice menší, ale moc pevný. Měl jsem půlku s orálem a to bylo parádní, pěkně si s tím pohrála. Na závěr mě potěšila i masáží zad, což bylo příjemný osvěžení. Čas dodržela, takže za mě určitě doporučuji!
Sára (20.6.-21.6.)
Inzerát

Sára (20.6.-21.6.)

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovědět
Anonym 10.02.2026 09:00
Bral jsem to tam před pár týdny a musím říct, že to bylo zajímavé. Vypadala víc jako fajn parťačka než sexy kočka, ale to, co předvedla, stálo za to. Měla tak kolem 25 let, hezké dlouhé vlasy a super postavu. Zkoušel jsem půlku klasiky a nakonec jsme se dostali i k orálu bez, což mě fakt potěšilo. A ta masáž na závěr? To je fakt skvělej bonus! Určitě bych šel znovu.
0
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem zkusil Sáru a musím říct, že to úplně nenaplnilo moje očekávání. Půlhodina za 2500 a hodina za 3000 mi přišla docela dost, navíc ještě příplatky za další služby. Na ceníku byla klasika a orál, ale nakonec jsem dostal jenom základ, což mě docela zklamalo. Navíc bych uvítal nějaký fotky, protože to, co jsem viděl naživo, nebylo úplně to samé jako na obrázcích. Sice má pěkný kozy a je jí kolem 25, ale celkově to byla spíš průměrná zkušenost. Určitě bych doporučil zasáhnout do nabídky a víc se zaměřit na detaily.
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Měl jsem nedávno tu čest se setkat s Caroline, je jí něco kolem 25 a vypadá fakt úžasně, jako modelka. V telefonu byla skvělá, už jsem měl pocit, že se znám. Po příchodu jsem si dal spršku a ona se ukázala v sexy prádle. Strávil jsem s ní hodinku a vzal jsem si klasiku s orálem bez. Sice to nebylo úplně jako GFE, ale chovala se slušně a ví, co dělá. Ceny byly v pohodě, za hodinku jsem dal nějakých 2000 Kč. Celkově fajn zážitek, doporučuji!
Caroline 5. a 6.7.
Inzerát

Caroline 5. a 6.7.

Prostějov, Olomoucký kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Takže kluci, nedávno jsem potkal Caroline a musím říct, že je to fakt kočka. Vypadá mladší, než ve skutečnosti je, spíš byste si ji představili v kanceláři, než v tomhle oboru. Je jí asi 25, má krásný dlouhý vlasy a super postavu. Domluva byla úplně easy, už při telefonátu měla příjemnej hlas. Měl jsem s ní hodinku klasiky a i když to nebylo úplně jako GFE, tak jsme si to parádně užili. Je vidět, že se v tom vyzná a chová se slušně. Ceny byly rozhodně OK, za hodinu jsem dal kolem 2000 Kč. Určitě doporučuji!
Caroline 5. a 6.7.
Inzerát

Caroline 5. a 6.7.

0 Odpovědět
Anonym 03.02.2026 18:09
Jo, to zní fakt dobře! Měl jsem taky podobnou zkušenost s Caroline, ta má fakt skvělou atmosféru. Jen bych možná doplnil, pokud hledáte něco víc jako „GFE“, tak je lepší se domluvit na detailech už dopředu, ať víte, co čekat. Jinak souhlasím, je to parádní volba na hodinovku!
0
Kopírovat odkaz
Konečně jsem se dostal k Vandě, o které se všude mluví. Je jí kolem třiceti, má modré oči, které fakt chytí za srdce, a její rysy jsou dost výrazné – rozhodně to není ta klasická krása, ale má něco do sebe. Zkoušel jsem hodinku klasiky a musím říct, že orál byl naprosto parádní! Opravu si s tím hrála a bylo vidět, že ji to baví. Po akci mě ještě hýčkala masáží zad, což byla skvělá tečka. Pokud hledáte příjemnou společnici na víkend, Vanda na Radnické je jasná volba!
Sára (20.6.-21.6.)
Inzerát

Sára (20.6.-21.6.)

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem navštívil Caroline, je jí 29 a má tak 160 cm, váha kolem 54 kg. Naživo vypadá fakt dobře, možná vypadá o něco starší, ale to je jedno. Je slušně vychovaná a prostě fajn holka. Na ceny si moc nepamatuju, bylo to už nějakou dobu, takže se mohly změnit. Měl jsem s ní hodinovku a dostal jsem klasiku, která byla super. Pokud hledáte příjemnou společnost, tak ji určitě doporučuji!
Caroline 5. a 6.7.
Inzerát

Caroline 5. a 6.7.

0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Měl jsem tu čest s Caroline a musím říct, že je fakt super. Vypadá přesně jako na fotkách, má krásný kozy a sexy postavu. Je jí kolem 25, slušně se chová, což mě mile překvapilo. Za hodinu jsem dal asi 3000, ale to je už nějaký ten pátek, takže nevím, jestli to platí i teď. Měli jsme klasiku a taky orál s výstřikem, což bylo fakt skvělý. Pokud hledáte fajn holku na uvolnění, tak ji rozhodně doporučuju!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Tak kluci, nedávno jsem navštívil Caroline a musím říct, že je to fakt kočka. Je jí 29, má asi 160 cm a 54 kg – taková drobnější holka s hezkýma nohama. Cena byla kolem 3000 za hodinu, ale teď už si tím nejsem úplně jistej, možná je to víc kvůli inflaci. Bylo to loni v létě, tak buďte opatrní na ceny. Místo, kde jsem ji navštívil, bylo Penzion U Jelínka – není to žádný luxus, ale dá se tam v pohodě zajít. Služby? Měli jsme klasiku a celkem fajn orál s výstřikem na kozy. Určitě doporučuji, kluci!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Tak kluci, měl jsem tu čest potkat Leontýnku a musím říct, že je to fakt fajn holka. Je vysoká, sympatická blondýna, tak kolem 26 let, a i když měla prsa o něco menší než na fotkách, vůbec mi to nevadilo – i tak byla sexy. Povídali jsme si chvilku a docela mě překvapila, jak byla komunikativní a milá. Za půl hodinky jsem dal 2000,- a v ceně bylo lízání, což bylo super. Měl jsem klasiku s orálkem bez, a musím říct, že byl fakt povedený. Celkově jsem byl spokojený a určitě doporučuji!
0 Odpovědět
1 2