Nedávno jsem se dostal k Katce a musím říct, že to byla spíš bída než zážitek. Za 500 korun jsem čekal víc, než co mi nabídla. Vypadala daleko starší, tak kolem padesátky, což mě fakt zklamalo. Měla průměrnou postavu, ale její tvář moc nezapadala do fotek, co má na profilu. Služby byly tak nějak slabé – měl jsem půlku klasiky a orál, ale žádné nadšení z toho, spíš rutina. Kdyby byla víc upřímná ohledně svého věku a vzhledu, možná bych ji litoval, ale teď už určitě znova ne.
Inzerát
Katka
České Budějovice, Jihočeský kraj
Nedávno jsem zašel k jedné holce jménem Veronika, co inzerovala super služby, ale realita byla bohužel jiná. Na fotkách vypadala jako modelka, ve skutečnosti jí bylo asi 30, měla na sobě umělý úsměv a nějaké to kilo navíc. Dali jsme si půlku s klasickým sexem a orál bez, což mělo být to nejlepší, ale to, co jsem dostal, za moc nestálo. Po hodině jsem si říkal, jestli to vůbec mělo smysl a radši bych se měl držet recenzí od jiných kluků. Celkově zklamání, cena byla 1500 Kč za půlku a fakt jsem očekával víc. Takže příště zas kouknu na hodnocení předem.
Takže kluci, nedávno jsem zkusil Dianu a musím říct, že to bylo trochu překvapení. Je jí něco kolem 30, ale v obličeji vypadá dost starší, spíš jako babička. Postava je fajn, odpovídá fotkám, ale ta tvář mě fakt zarazila. Byl jsem u ní asi před dvěma lety a za půl hodiny chtěla 1500, k tomu ještě příplatek za orál. Ten přístup byl ale skvělý! Dělal jsem s ní klasiku i orál bez, a i když mě ten vzhled trošku odradil, tak výkon byla pecka. Možná bych to zkusil znova, ale ještě si to musím promyslet.
Tak jsem byl na hodinovce u Sandry. Je to Ukrajinka, co tu byla už před válkou a má kolem 60, i když se snaží tvářit, že je mladší. Docela dost povídá a privát je fakt pěkně čistý, to se musí nechat. Fotky, co má, jsou buď staré, nebo podvod — to fakt nevypadá jako ona. Silikony má velké a na svůj věk vypadá docela dobře, takže mě to nakonec nalákalo ke klasice s orálkem. Ceny si přesně nepamatuju, ale dřív byly průměrné, snad kolem 1500 za hodinu. Možná bych šel znovu, když budu mít chuť a čas.
Měl jsem nedávno zkušenost s holkou jménem Míša, tak to zkusím shrnout. Fotky v inzerátu vypadaly celkem dobře, ale když jsem ji potkal, byl jsem dost zklamaný – naživo to bylo něco jiného, dost upravená a prý měla nějaké problémy z minulosti. Domluvili jsme se na fistingu, což jsem si představoval jako vzrušující zážitek, ale nakonec to vůbec nevyšlo. Měl jsem rukavice a gel, ale prostě se tam nedalo dostat. A co mě ještě více odradilo, tak si chtěla příplatek za orál, což mi přišlo už moc. Byt taky nebyl nic moc a čistota tomu nepřidala. Cena za hodinu byla 1500 Kč, ale za mě spíš zklamání! Už to nezkusím znovu.
Inzerát
Victorie
České Budějovice, Jihočeský kraj
Měl jsem tu čest potkat se s jednou slečnou jménem Katka, a upřímně, nedoporučuji. Fotky na profilu vypadaly skvěle, ale realita byla dost jiná. Když jsem dorazil, vyšla na mě černovlasá Ukrajinka, tak na pohled kolem 30 let, v decentním oblečení, ale zkrátka to nebylo to, co jsem čekal. Byla sice milá a usměvavá, ale sama přiznala, že fotky jsou staré a už dávno neaktuální. Navíc mohli jsme být spolu jen 30 minut, což mi přišlo dost málo. Takže jsem si řekl dost a prostě jsem to otočil a šel pryč. Zklamání za 1500 Kč.
Zdar kluci, musím se s váma podělit o skvělou zkušenost s Nicolletee. Po příchodu jsem dostal čistej ručník a koupelna byla fakt prostorná, což mě potěšilo. Domluvili jsme se na hodinovku klasiky, ale vzal jsem si k tomu orál a anální, to bylo za pětistovku navíc. První kolo bylo fajn, i když moc dlouhý nebylo, ale Nicollette byla super a hned jsme šli na druhý kolo. Opravdu si užívala střídání poloh, a to nejlepší na tom bylo, když jsem ji měl na koníčka! Čas vůbec nehlídala, zdržel jsem se tam dýl, než jsem měl zaplaceno. Až budu příště v ČB, rozhodně se vrátím!
Měl jsem super zážitek s jednou slečnou, jmenuje se Aneta, 25 let. Je to nádherná holka, asi 175 cm vysoká, má skvělý kozy a dlouhý vlasy. Měli jsme domluvenou hodinku za 1500, tak jsem šel do klasiky s orálem. Aneta byla fakt flexibilní a vůbec nehlídala čas – což bylo příjemný. Rád bych si to s ní zopakoval, protože celý ten pocit byl mnohem lepší, když se přizpůsobila mým přáním. Určitě doporučuji!
Takže chlapi, nedávno jsem zkusil jednu asijskou holku jménem Maja. Domluva byla přes SMS, anglicky moc neumí, ale nakonec jsme se nějak domluvili. Pokoj vypadá zvláštně, ale byl čistý a koupelna taky v pohodě. Měla jsem možnost na orál, ale to jsem dal k ledu. Akce byla průměrná, koník byl fajn, ale nevydržel moc dlouho. Žádný zázrak se nekonal, ale celkově jsem byl spokojený. Čas jsme protáhli na 42 minut a za 2000 to nebylo špatný, i když bych šel znovu tak maximálně za 1500. Na konci se smála, což byla příjemná tečka.
Měl jsem docela fajn zkušenost, kdy jsem se potkal s Veronikou, 25letou kočkou, co má krásný kozy a super postavu. Za hodinku jsem dal 1500 Kč, což mi přijde v pohodě, když to stojí za to. Měli jsme půlku klasiky a na konci i orál bez, což nebylo špatné. Jazyk trochu bránou byl, ale nakonec jsme si rozuměli i jinak, takže to bylo v pohodě. Pokud hledáte slušnou holku a nechcete se zklamat, doporučuji!
Nedávno jsem zašel k Elišce, je to mladá blondýnka, tak kolem 24 let, má pěkný úsměv a hezký kozy. Nabízí klasiku jako sex, orál a 69. Snažila se být milá a přívětivá, ale celkově to nebylo nic extra. Ceny má docela v pohodě – 1000 za čtvrt hodiny, 1500 za půlku a 2500 za hodinu. Já jsem si dal půlku s orálem bez a výstřik na hrudník. Bylo to fajn, ale žádná velká sláva, spíš taková rychlovka. Když zavoláš, tak ti řekne adresu a to je všechno.
Inzerát
Eliška
Česká Lípa, Liberecký kraj
Navštívil jsem slečnu jménem Kristýna, má kolem 25 let a vypadá fakt dobře – štíhlá postava, dlouhé vlasy a kozy, co ti padnou do oka. Služby jsou za rozumné ceny, já jsem bral půlku s klasickým sexem a orál byl v ceně. Celkově jsem spokojený, ale pokud hledáš něco víc vzrušujícího, doporučil bych zkusit jinou holku, co mi poradil kámoš. Zážitek fajn, ale chce to trochu větší intenzitu.
Zkusil jsem Elišku na rychlovku a musím říct, že jsem čekal víc. Otevřela mi příjemná blondýnka kolem 25 let, taková kočička s pěknýma kozama, ale to bylo asi tak všechno. Domluva byla dobrá, ale samotný zážitek mě dost zklamal. Po sprše jsem se uvelebil, ona mi hned začala nabízet, jestli chci zezadu nebo na koníčka, ale orál nezmínila. Když jsem si vybral koníčka, tak se ještě smála… no, nic moc. Nakonec jsme měli půlku klasiky a po deseti minutách jsem byl hotovej. Fotky v inzerátu vypadají líp než ve skutečnosti. Asi bych to potřetí už nezkoušel, za 1500 mi to za to nestálo.
Inzerát
Eliška
Česká Lípa, Liberecký kraj
Hele, to je fakt škoda, že jsi měl takovou zkušenost. Mně se něco podobnýho stalo taky, když jsem zkoušel jednu kočku, co vypadala na fotkách jako modelka. Ale nakonec to byla dost velká bída – realita byla daleko od očekávání. Jinak já vždycky doporučuju se předem pořádně prozkoumat a zjistit si o holkách víc, než jen kouknout na fotky. Někdy se fakt vyplatí investovat čas do hledání někoho, kdo umí splnit to, co slibuje. Když už člověk dá prachy, chce mít aspoň tu kvalitní akci!