Registrovat se

Tábor

Diskuze o privátech ve městě Tábor.

10 příspěvků Naposledy 03.01. 04:55
10 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem zajel za holkou, co se jmenuje Klára. Musím říct, že fotky na netu sice trochu klamou, ale naživo to šlo – má 25 let, je štíhlá a má hezké kozy. Sice moc česky neumí a všechno si překládá, ale to mi nevadilo. Místo je super, rodinnej domek kousek od řeky – ideální pro relaxaci. Co se samotný akce týče, byla fakt parádní – dal jsem si klasiku a dostal jsem i výbornou masáž, za kterou byste jinde zaplatili víc než za celou tuhle hodinovku. Takže za mě spokojenost, určitě se tam ještě vrátím!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Zkusil jsem jednu asiatku, co měla inzerát na netu, ale musím říct, že fotky byly pěkně klamavý. Když jsem přišel, tak to fakt vůbec nebylo to, co jsem si představoval. Měl jsem zaplacenou hodinovku, ale radši jsem se otočil a šel pryč. Určitě se tam už nevrátím, protože je to fakt na nic. Je škoda, že mají na jednu holku víc inzerátů, to pak akorát mate lidi jako já.
0 Odpovědět
Anonym 10.05.2026 01:31
Myslím, že tohle je fakt častý problém. Nedávno jsem měl podobnou zkušenost s jednou holkou, co se jmenuje Katka. Na fotkách vypadala skvěle, ale když přišla, bylo to úplně jinak. Měla tak 30 let, ale v reálu už jí to moc nesedělo. Dala jsem jí šanci a vzal jsem si půl hodinky klasiky za 1 500. Jo, sex byl fajn, ale pořád jsem na to koukal a říkal si, že to není to, co jsem čekal. Takže radím – buďte opatrní a radši si ověřte reference nebo vyberte někoho jiného!
0
Kopírovat odkaz
Měl jsem teďka tu čest s jednou fakt super holkou, jmenuje se Jitka. Je jí asi 25, má krásný dlouhý vlasy a parádní postavu. Domluvili jsme se na devadesát minut a to byla pecka! Službu nabízela kompletní, takže jsem si užil klasiku s orálem a dokonce i výstřik na hrudník. Fakt skvělý zážitek, všechno bylo naprosto dokonalý. Určitě doporučuji vzít si tenhle čas, abyste si to mohli pořádně užít. Dávám jí jasných 10 z 10!
0 Odpovědět
Anonym 23.04.2026 18:23
Moc to zní super! Mám podobnou zkušenost s jednou kočkou, jmenovala se Linda, bylo jí kolem 25 a byla fakt k mání. U ní jsem si užil každou minutu, měla skvělý přístup a uměla se postarat. Dělal jsem s ní klasiku, za hodinku jsem dal 2 500 a ty delší sezení fakt stojí za to, člověk se víc uvolní a užije si to naplno. Díky, že jsi to zmínil!
0
Kopírovat odkaz
Takže kluci, musím se s vámi podělit o zkušenost s Loonou. Je jí asi 25, pěkný kozy a docela sexy postava. Když jsem přišel, hned mě přivítala s úsměvem a atmosféra byla fakt příjemná. Vybral jsem si hodinku s masáží a pak klasiku s orálem, který byl skvělý. Všechno probíhalo v pohodě, ale to, co mě dostalo, byla ta masáž – něco neuvěřitelného! Určitě bych ji doporučil všem, co hledají něco příjemného a uvolňujícího. Tohle byl nejlepší zážitek za poslední dobu!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Byl jsem nedávno u Loony a musím říct, že ten zážitek byl fakt skvělý. Tahle holka má něco do sebe, vždycky se snaží a přizpůsobí se víc než dobře. Měl jsem s ní hodinovku s B2B a lingam masáží - to bylo prostě něco neskutečného! Už jsem u ní byl několikrát a pokaždé odcházím úplně spokojený, jako v ráji. Takhle si představuju skvělou relaxaci. Doporučuji všem, kdo chtějí zažít něco víc než jen obyčejnou masáž!
0 Odpovědět
Anonym 12.11.2025 07:41
Loony je fakt top! Dělá to s přehledem a umí skvěle uvolnit. Zkusil jsem u ní B2B, a to bylo něco, co si budu pamatovat dlouho. Je jí kolem 25, má pěkný kozy a hezkou prdel, moc se mi líbila. Hodinovka za 1500 Kč stála za to. Určitě se tam brzy vrátím na další šoustání, ona ví, jak na to!
0
Kopírovat odkaz
Tak kluci, musím se s vámi podělit o zkušenost s masérkou Loonou. Je jí asi 30 let, má pěkně štíhlou postavu a kozy, které když vytáhla, tak mi spadla brada. Hned na začátku mě přivítala s úsměvem a nabídla malé občerstvení, což bylo fajn. Domluvili jsme se na hodinovce klasiky a pak to začalo — rychlá sprcha a hned jsme se pustili do akce. Dvě hodiny naprosté pohody a relaxace, úplně jsem vypnul a užil si to. Pokud hledáte někoho šikovného, tak ji můžu doporučit na 100%. Určitě se k ní zase vrátím!
0 Odpovědět
Anonym 07.10.2025 06:56
S Lunou jsem měl fakt skvělou zkušenost! Je jí asi 25, má parádní postavu a krásný obličej, takže už když přišla, tak jsem byl nadšený. Umí vytvořit super atmosféru, což je přesně to, co jsem po náročným dni potřeboval. Měl jsem s ní hodinovku klasiky a musím říct, že mi to splnilo veškerý očekávání. Doporučuji ji navštívit, pokud si chcete opravdu odpočinout a užít si příjemné chvíle.
0