Registrovat se

Brno

Diskuze o privátech ve městě Brno.

33 příspěvků Naposledy 08.01. 10:29
33 příspěvků · Stránka 1 / 3
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Byl jsem tam na doporučení kámošů a musím říct, že zklamání. Sice tam mají všechno pěkně čistý, ale ta atmosféra? Studená jak prdel! Chyběla mi tam empatie, co ji v takovém místě očekáváš. Měl jsem půlku s jednou slečnou, co se jmenuje Markéta, je jí kolem 25, má hezký kozy a dlouhý vlasy. Služby za 1500 Kč na hodinku; klasika plus orál s výstřikem. Ale odcházel jsem s pocitem, že to prostě nebylo ono. A ty fotky na webu? No, to je jiná káva – dost klamavý! Každej ať si udělá názor sám, já už se asi nevrátím.
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahoj kluci, chci se s váma podělit o zkušenost s Natálií. Je to fakt kus, taková pěkná dvacítka, na ulici bych se za ní otočil. Když jsem k ní přišel, překvapilo mě, že kouří e-cigo, což jsem cítil i při líbání – trochu škoda. Chodím k ní už pár měsíců a celkově jsem spokojený. Cena 3000 Kč za hodinku je sice vyšší, ale občas to za to stojí. Přivítala mě v sexy prádle, pak jsem skočil do sprchy, ta byla fakt čistá. Orál není úplně nejlepší, ale snaží se a mě to baví. Je spíš na mazlení než na tvrdý akce, ale to mi vyhovuje. Myslím, že v Brně moc lepších holek nenajdete!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahoj kluci, chtěl bych se s vámi podělit o zkušenost s Natálií. Je to fakt kočka, v reálu vypadá přesně jako na fotkách – maximálně tak o pár let starší. Měla na sobě sexy prádlo, takže jsem byl hned naladěný. Jen jedna věc – kouří elektronku a při líbání to je docela znát, což mě dost odradilo. Jinak má parádní kozy a za mě by se kolem ní otočilo hodně chlapů. Měli jsme domluvenou půlku klasiky a orál s výstřikem, takže v tomhle ohledu spokojenost. Bříško je sice v reálu trochu větší, ale jinak to nebylo nic zásadního. Cena byla 1500 za hodinku, takže jsem si říkal, že to za tu zkušenost stálo.
Natálie
Inzerát

Natálie

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovědět
Anonym 06.04.2026 02:49
Natálie je fakt kočka, fotky jí sedí do posledního detailu. Její vibe je skvělý, umí se bavit a to mě dostalo. Ale ta elektronka, co tam měla, mi trošku vadila – prostě to kazilo dojem. Jinak jsem si užil hodinku s orálem, a musím říct, že jsem byl spokojený. Takže i když byla elektronka na škodu, celkově to stálo za to. Mám ji rád a určitě se k ní vrátím!
0
Kopírovat odkaz
Tak kluci, musím si postěžovat na jednu holku, co se jmenuje Mona. Zaplatil jsem 2000 za půlku hodiny a to byla fakt hrůza. Vypadala jinak než na fotkách a skoro se ani neusmála, chovala se jakoby jí to bylo jedno. Chtěla tmu v místnosti, což mi přišlo divný, proč si nezapnout alespoň lampičku? Po deseti minutách jsem se udělal, protože jsem to moc nevydržel, a ona si prostě vzala zpátky prádlo a začala mě ignorovat. Skoro jsem se cítil jako bych ji obtěžoval. Naštěstí jsem nakonec dostal zpátky půlku peněz, i když se tvářila dost naštvaně. Celkově to bylo jako podvod a já z toho měl fakt blbý pocit.
Sexy Tina
Inzerát

Sexy Tina

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Tak kluci, musím se podělit o zkušenosti s Natálií. Chodím k ní už přes půl roku a musím říct, že je fakt skvělá. Je jí kolem 26, má super postavu a kozy, které byste chtěli mít na očích pořád. V Brně bych ji klidně označil za jednu z nejlepších. Cena je kolem 3000 Kč za hodinu, což není úplně levný, ale pro tu kvalitu to stojí za to. Služby má spíš GFE – mazlení, polibky a klasika, žádný tvrdý šoustání. Cítíte se u ní prostě jako u milenky, což je pro mě velké plus. Pokud hledáte něco drsnějšího, tak to asi nebude ona – ale na příjemnou hodinku relaxu je ideální!
Natálie
Inzerát

Natálie

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Tak kluci, musím se s vámi podělit o špatnou zkušenost s jednou holkou jménem Veronika. Dával jsem za půlku 2000, a to jsem fakt nečekal, že to bude taková tragédie. Už při příchodu byla protivná, skoro se neusmívala a anglicky zvládala jen základní fráze. V pokoji chtěla tmu jak v jeskyni, což mi moc nepomohlo. Skoro jsem se udělal hned na začátku, a ona si pak vzala prádlo zpátky a začala mě ignorovat. Nakonec jsem to nevydržel a prostě vypadl, chtěl jsem aspoň část peněz zpět. Po menší hádce mi nakonec dali 500 korun zpátky, ale celkově bych to nedoporučil. A co se týče vzhledu, na fotkách vypadala líp než ve skutečnosti – no nic moc.
Sexy Tina
Inzerát

Sexy Tina

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Zkoušel jsem tu holku, o které se teď hodně mluví, jmenuje se Jana. Měsíc slev a tak jsem si říkal, proč ne. Přivítání bylo fajn, sprcha rychlá a masáž docela ušla, ale celkově mi to přišlo takový mdlý. Vypadala sice mladší, možná nějakých 39 let, ale to bříško a paže... no nevím, nedalo se na to koukat. Za hodinu jsem dal 1500 Kč, ale za tu cenu bych čekal víc. Osobně ji moc nedoporučuju, za mě to nebylo nic extra.
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem vyzkoušel Kláru a musím říct, že to bylo takový rozporuplný. Na fotkách vypadá lépe, než ve skutečnosti – je to hezká holka, ale čekal jsem víc. Prsa má fakt pěkný, ale to nejlepší přišlo nakonec. Když už jsem měl chuť odejít, tak se ukázala jako fajn a ochotná, takže jsme nakonec přece jen zůstali. Byt měla celkem uklizený, ale masáž mi úplně vypadla z hlavy! Cena za půlku byla 2000, a co se týče klasiky, tak žádný příplatky nenabízela. Celkově to nebylo špatný, ale mohlo to být lepší.
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Tak kluci, chci se podělit o zkušenost s jednou holkou, co se jmenuje Markéta. Měl jsem od ní velký očekávání z fotek, ale realita byla dost slabá. Prsa má sice fakt pěkný - takový trojky, ale jinak mě to moc nenadchlo. Když jsem přišel a viděl ji v kalhotách, měl jsem chuť otočit a jít pryč. Cena 2000 za půl hodinky není špatná, ale žádný extra příplatky mi neřekla a klasika stála navíc. Přístup měla fajn, byla ochotná a prsa si nechala pomačkat, ale na masáž jsem úplně zapomněl. Byt byl čistý a ručníků dost, ale nakonec jsem odešel spíše zklamanej, než nadšenej. Takže asi tak...
Monika
Inzerát

Monika

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Hele kluci, chci se podělit o zkušenost s jednou slečnou, co jsem zkusil. Původně mě nalákalo video, ale realita byla dost jiná. Tipoval bych jí tak kolem 50 let a s postavou to teda bylo bídný. Oholená? To rozhodně ne, spíš jako by to vzdala. Z půlky za 1500, ale místo zábavy jsem měl pocit, že jdu na terapii. Fakt nedoporučuji, tohle chceš mít spíš jako vzpomínku na špatnej film než jako zážitek!
0 Odpovědět
1 2 3