Ahoj kluci, chci se s vámi podělit o zkušenost se Sandrou. Zkoušel jsem ji kontaktovat několikrát, ale po třech telefonátech mi vždycky řekla, že má plno. Vypadá to, že je fakt hodně žádaná. Když jsem konečně narazil na volný termín, zlákala mě její fotka – je jí tak kolem 25, má dlouhé tmavé vlasy a pěkný zadek. Měl jsem půlku s orálem a musím říct, že to bylo fakt příjemný. Kdo z vás už měl štěstí?
Ahoj, tak jsem to zkusil taky. Byla to Andrea, asi 25 let, štíhlá kočka s krásnýma očima a super postavou. Po pár pokusech jsem se konečně domluvil na termínu a musím říct, že to stálo za to! Měl jsem s ní hodinku klasiky a byla fakt skvělá – uměla si hrát a pěkně se o mě starala. Takže pokud máš trpělivost, rozhodně to vyzkoušej, nebudete litovat!
Ahoj chlapi, musím se s váma podělit o zážitek se Sandrou. Zkoušel jsem se k ní dostat třikrát a pokaždé mi řekla, že má plno. Docela mě to naštvalo, protože jsem slyšel, že je fakt skvělá. Je jí kolem 25, štíhlá blondýnka s mega kozama a úsměvem, co by zabil. Takže pokud na ni máte chuť, připravte si trpělivost a plánujte dopředu, jinak budete muset hledat něco jiného. Možná se mi povede ji ulovit někdy příště!
Ahoj kluci, tak já se musím podělit o svůj zážitek. Sice jsem měl představu o jedný holce, co se jmenuje Linda, ale nakonec jsem zkusil jinou — Moniku. Je jí kolem 25, má super postavu a krásný dlouhý vlasy. Vzal jsem si s ní půlku klasiky za 1500 a musím říct, že to byla paráda! Monika byla moc milá, hezky se s ní povídalo a pak to přešlo do akce. Měla i skvělej orál bez, takže jsem byl spokojený. Někdy je fajn zkusit něco novýho, třeba najdete ještě lepší alternativu!
Takže borci, jestli plánujete jít za Monikou, dejte si bacha. Na fotkách vypadá jako modelka, ale ve skutečnosti je to trošku jinak a já jsem byl fakt zklamaný. Měla asi 30, vlasy jí sahaly po ramena a postavu měla průměrnou, ale já čekal víc. Služby, co nabízela, byly standardní – klasika a orál bez, ale celkově to nebylo takový, jak jsem doufal. Takže buďte opatrní a mějte na paměti, že realita může být dost odlišná!
Když jsem šel na schůzku s Katkou, bylo to fakt zajímavý. Dostal jsem se k ní přes inzerát a fotky vypadaly hodně lákavě, ale realita byla trošku jiná. Katka je asi 25 let, má pěkný kozy a hezkou prdel, ale čekal jsem víc. Měla na sobě super prádlo, ale postava mi přišla jiná než na fotkách. Služby měly být klasika za 1500 na hodinku, tak jsem šel do toho – dostal jsem i orál, což bylo fajn, ale chyběla mi ta chemie. Takhle bych to shrnul – lepší je mít realistická očekávání a nespoléhat se jen na online obrázky.