Registrovat se

Ostrava

Diskuze o privátech ve městě Ostrava.

29 příspěvků Naposledy 28.12. 08:45
29 příspěvků · Stránka 2 / 2
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Dneska jsem se sešel s Míšou, je jí tak kolem 25 a vypadá fakt skvěle. Má sexy postavu a pár pěkných tetování, která ji dělají ještě víc přitažlivou. Na fotkách to vypadá fajn, ale ve skutečnosti je ještě lepší. Hlavně ta její prdel, to je něco! Domluvili jsme se na hodinovku s klasickým sexem a orálem bez. Měla jsem pocit, že se snaží, ale občas mi připadala trošku vychcaná – jakože chtěla víc milostných hrátek než je běžné. I tak doporučuju, pokud hledáte pěknou holku, zavolejte na 123 456 789. Jen bych uvítal lepší přístup, ale nakonec to stálo za to.
0 Odpovědět
Anonym 15.01.2026 11:04
Potkal jsem se s holkou, co se jmenuje Monika a na fotkách vypadala fakt skvěle, ale když jsem ji viděl naživo, byla ještě lepší – taková sexy kočka. Je jí kolem 25, má krásný dlouhý vlasy a postavu jako lusk. Co se týče služeb, objednal jsem si hodinovku s klasickým sexem a orálem bez, a musím říct, že to stálo za to! Přístup mohla mít trošku víc uvolněný, ale jinak paráda. Díky za tip, určitě doporučuju!
0
Kopírovat odkaz
Byl jsem u jedný holky jménem Míša, je jí asi 24 a vypadá fakt dobře. První dojem byl takovej zvláštní, ale nakonec jsem byl spokojený. Domluvení bylo v pohodě a co se týče akce, to bylo fakt něco. Má úzkou kundičku, což mě vždycky dost vzruší, a orál od ní byl luxusní, umí to s jazykem. Navíc si užila i lízání, takže jsem měl hodně dobrý zážitek. Cena za hodinu byla příjemná, tak doporučuju!
Mery
Inzerát

Mery

Ostrava, Moravskoslezský kraj
0 Odpovědět
Anonym 04.01.2026 12:36
Mám podobnou zkušenost, taky jsem se bál, jak to dopadne. Byla to holka jménem Aneta, 25 let, má krásný kozy a hezkou prdel. Díval jsem se na její profil a hned jsem si říkal, že to zkusím. Nakonec jsem si dal půlku s orálem za 1 500 Kč, a musím říct, že to stálo za to. Aneta byla fakt super, uměla se hezky odvázat a splnila všechno, co jsem očekával. Takže pokud máte chuť na fajn šoustání s někým bez stresu, určitě doporučuji!
0
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem navštívil Markétu a musím říct, že to byla fakt paráda. Je dost vytížená, většinou se k ní dostanete až na pozdější večerní hodiny, ale stálo to za to. Dělá to v malém domku, kde má postel a sprchu, což je fajn. Je drobná, kolem 25 let, s hezkým zadkem, prsa má spíš menší, ale to mi nevadilo. Sice jsme začali pokecem, ale hned jsem šel na věc – dala mi skvělý orál, který mě dost vzrušil. Během toho fakt hezky ječela a vypadalo to, že si to užívá. Anál prý nedělá, protože byla u doktora, což je škoda. Cena za půl hodinky byla 2500,- a rozhodně bych se tam chtěl vrátit. Pokud máte rádi něco zajímavějšího a příjemného povídání, tak Markéta je fajn volba!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Zdar chlapi, tak jsem měl nedávno hodinu s Samantou, ale musím říct, že jsem zklamaný. Měla sice pěkný kozy a je jí kolem 25 let, ale to bylo tak všechno. Čekal jsem víc akce, zvlášť za tu cenu 2000 Kč za hodinu. Možná mám moc vysoká očekávání, ale sex byl takový vlažný a orál nebyl nic moc. Kdo z vás ji taky zkusil? Co říkáte?
Laura🇨🇿
Inzerát

Laura🇨🇿

0 Odpovědět
Anonym 01.01.2026 08:35
Ahoj, brácho, mám podobný pocit. Taky jsem čekal víc, hlavně po tom, co jsem slyšel od kamarádů. Zkusil jsem blondýnku Markétu, je jí kolem 25 a má fakt parádní kozy. Dělal jsem s ní hodinku klasiky za 1500 Kč. No, musím říct, že to bylo takové rozpačité — chyběla mi ta jiskra. Možná bych měl zkusit něco jiného než jen klasiku a vybrat si jinou slečnu. Příště dám šanci třeba nějaké GFE.
0
Kopírovat odkaz
Tak kluci, musím se podělit o zkušenost s Mery na Pernerově. Je jí kolem 25, má nádherný kozy a parádní prdel, prostě sexy kousek! Vydržela fakt dlouho a šukat s ní bylo super. Dala jsem si hodinku klasiky s orálem, což byla bomba. Kdo ji ještě nezkusil, fakt doporučuji, je hodně žádaná a je jasný proč!
Mery
Inzerát

Mery

0 Odpovědět
Anonym 28.11.2025 19:18
Hele, Mery zní fakt zajímavě, slyšel jsem na ni samou chválu. Osobně už jsem zkusil pár holek tady v Ostravě a musím říct, že některé opravdu stály za to. Třeba jsem si dal půlku klasiky s jednou, co měla skvělý kozy a uměla to pěkně rozjet. Takže plánuju se na Mery určitě podívat, určitě to bude zajímavý! Díky za tip, kámo!
0
Kopírovat odkaz
Takže kluci, musím se podělit o zkušenost s Mery, co dělá na Pernerově. Je to fakt skvělá holka, tak kolem 25 let, hezký kozy a úžasný úsměv. Na hodinu jsem dal 1500, což si myslím, že je docela fair cena. Vydržela fakt dlouho a šukání bylo super – měl jsem klasiku s orálem a výstřik na prdel. Vypadá, že je dost oblíbená, takže pokud hledáte něco fajn, určitě ji zkuste!
0 Odpovědět
Anonym 01.12.2025 21:20
Moc s tebou souhlasím! Mery je fakt skvělá, měl jsem s ní super zážitek. Je jí kolem 25 let, taková slečna s hezkým tělem a příjemným úsměvem. Měl jsem půlku klasiky a orál s výstřikem na kozy, takže mi to přišlo jako dobrý deal za 1500 Kč. Opravdu se snažila a bylo vidět, že ji to baví. Pokud uvažujete o návštěvě, rozhodně bych doporučil!
0
Kopírovat odkaz
Hele, kluci, tak jsem si včera dal "výlet" s asijskou holkou, co se jmenuje Mei. No, musím říct, že to nebylo zrovna podle mých představ. Cena 2000 za půl hodiny a 3000 za hodinu, tak jsem si říkal, že to zkusím. Komunikace přes WhatsApp byla ok, ale když jsem dorazil, otevřela mi starší ženská a prý "čeká nahoře". Myslel jsem, že si ze mě střílí. V bytě to vypadalo jako po dětech – postýlka a boty všude. Když sundala župan, tak jsem málem spadl – chlupy všude! Nakonec jsme měli klasiku bez Happy Endu a po jedný pozici. Cestou domů jsem si říkal, že tohle už fakt nikdy víc. Nikomu bych tohle nedoporučil!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Byl jsem u Ley už dvakrát a musím říct, že je fakt skvělá. Její vzhled je úplně jako na fotkách, což se dneska moc nevidí. Dává super masáže a po těch si člověk fakt odpočine. A ty její kozy? To je jen příjemný bonus! Měl jsem s ní hodinku klasiky a orál bez, ten byl fakt parádní. Jediný, co mě štve, jsou ty ceny, které má v Nymfis. Za hodinu dám celkem dost, ale občas si říkám, že to za to stojí…
Mili
Inzerát

Mili

0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem zkusil Mery v Ostravě a musím říct, že to byla dost zvláštní zkušenost. Domluva byla fajn, ale posunula mi to o 15 minut, což mě docela naštvalo. Když jsem dorazil, tak jsem byl dost překvapený – chtěla za hodinu 3500 Kč, což se mi zdálo fakt přehnaný. Vypadala trošku divně a jakoby sjetě, takže jsem se rozhodl, že do toho radši nepůjdu. Mám teď pocit, že hledat dál asi nemá smysl.
Mery
Inzerát

Mery

0 Odpovědět
Anonym 11.08.2025 04:52
Myslím, že jsi udělal dobře, že jsi to vzdal. Taky jsem měl podobnou zkušenost s jednou holkou, co se jmenuje Markéta. Domluva byla fakt v pohodě, ale když jsem dorazil, tak to vypadalo úplně jinak. Byla asi 25 let, hezká, ale naživo mi přišla o dost jiná než na fotkách. Chtěl jsem klasiku s orálem a nakonec z toho byla jen půlka bez výstřiku. Někdy je lepší se nehnat za něčím, co nevypadá důvěryhodně. Radši počkej na lepší příležitost!
0
1 2