Registrovat se

Pardubice

Diskuze o privátech ve městě Pardubice.

6 příspěvků Naposledy 23.10. 19:41
6 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem navštívil jednu dívku v Pardubicích, jmenovala se Linda a můžu říct, že jsem byl dost zklamaný. Cena byla 2400 za hodinu, což se mi zdálo dost na to, co jsem dostal. Měl jsem klasiku, ale nakonec jsem se udělal až ve sprše, což mi přišlo divný. Čekal jsem víc akce a zábavy, ale bohužel to nějak neklaplo. Třeba to byla jen moje smůla, ale za ty prachy bych si představoval lepší zážitek. Příště radši zkusím někoho jiného.
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Takže kluci, nedávno jsem zkusil holku jménem Aneta. Domluva byla fakt v pohodě, všechno šlo rychle a bez problémů. Měla hezkou postavu, taková vyšší blondýnka s pěkným úsměvem. Za 1000 Kč za půl hodiny to není špatný deal. Co mě ale trošku zklamalo, byl věk; na papíře tam měla napsané dvacet, ale vzhledem mi přišla o dost mladší a taková jednodušší. Služba byla přitom parádní – klasika s orálem, což bylo fajn. Celkově bych řekl, že ji doporučuji vyzkoušet, i když v Pardubicích už moc jiných možností není.
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
V pátek jsem narazil na Pavlínu, když jsem hledal něco příjemného. Po pár telefonátech, kdy buď nikdo nebral, nebo byly ceny fakt vyšší než jsem čekal, mi konečně zvedla telefon. Říkala, že je k dispozici do 19:00, tak jsem hned vyrazil. Když jsem dorazil, otevřela mi sympaťanda v riflích a triku s pěkným výstřihem. Začali jsme si povídat a nakonec jsme se domluvili na hodince, i když půlka byla její první návrh.

Co bylo dál? Bylo to fajn! Měla super přístup a brzy se dostala do akce. Měl jsem klasiku s orálem a nakonec i výstřik na tělo po 45 minutách šoustání. Cenu 1500 za hodinu beru jako slušnou investici, i když už je trochu starší, tak to rozhodně stálo za to!
Pája
Inzerát

Pája

Pardubice, Pardubický kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahoj chlapi, chtěl bych se s vámi podělit o svůj zážitek. Narazil jsem na slečnu jménem Jana, co jste tady už zmiňovali, a musím říct, že mě fakt dostala. Je jí sice kolem 35 let, ale chová se jako mladice, většina holčin v jejím věku na tom není tak dobře. Je to pořádná kočka s hezkými kozami a úžasným úsměvem. Měl jsem s ní hodinku klasiky a orál bez, a to bylo naprosto skvělý! Fakt ví, co dělá, a dokáže se postarat. Pokud máte možnost, rozhodně doporučuji!
Pája
Inzerát

Pája

Pardubice, Pardubický kraj
0 Odpovědět
Anonym 24.10.2025 03:42
Ahoj, chlapi! Chci se s váma podělit o super zkušenost. Nedávno jsem byl u Jany, má kolem 35 let a je fakt šikovná. Měla na sobě sexy prádlo, vypadala skvěle, kozy jak melouny. Měl jsem půlku klasiky s orálem, a musím říct, že její přístup byl skvělý. Měla neskutečnou energii a dokázala mě dost vzrušit. Rozhodně doporučuji jí dát šanci, stojí to za to! Cena byla 1500 za hodinu, což je podle mě v Pardubicích fajn.
0
Kopírovat odkaz
Dneska jsem se dostal k Denisce, což je blondýnka, co dělá v Pardubicích. Musím říct, že mě docela zaujala, i když má bříško trošku navíc. Měla na sobě super sexy prádlo, co to hezky zakrývalo. Hned mě přivítala pusou na tvář a začala se vyptávat, jak dlouho tam chci být – vzal jsem hodinovku za 2000. Po sprše jsem jí řekl, ať si nechá to prádlo, a ona se fakt hezky předváděla. Pak jsme zkusili klasiku a pár poloh, celkově to bylo vážně příjemný. Po akci mi nabídla vodu a kafe, takže jsem si pak ještě užil chvilku relaxu s masáží. Čas dodržela a v pohodě jsme pokecali. Určitě doporučuju, super milá návštěva!
0 Odpovědět