Registrovat se

Poprad

Diskuze o privátech ve městě Poprad.

3 příspěvků Naposledy 20.04. 04:57
3 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Nedávno som zažil super zážitok s Lisičkou v Poprade. Má 25 rokov, krásne dlhé vlasy a jej postava je fakt bombová - tak akurát kozy a prdel, proste ideál! Od začiatku bola veľmi milá a ústretová, presne ako na fotkách, čo ma fakt potešilo. Služby na úrovni – dal som si hodinku klasiky s orálom, bol to riadny sexi zážitok. Diskrétnosť aj komunikácia bez problémov, cena bola veľmi prijateľná za to, čo ponúka. Určite odporúčam každému, kto hľadá kvalitný relax a zábavu!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahojte, chcel by som sa podeliť o svoju skúsenosť a zároveň získať info. Minule som bol na hodinke s jednou slečnou menom Kristína, má 25 rokov, blond vlasy a super postavu – kozy ako melóny! Málokedy sa mi stane, že by som dostal za 60€ taký skvelý orál bez, ale tu to stálo za to. Určite sa to neporovná s cenami pred pár mesiacmi! Zaujímalo by ma, aké máte vy skúsenosti a či sa ceny posunuli aj u vás?
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahojte chlapi, tak som sa nedávno ocitol v Poprade a nemôžem si pomôcť, ale musím sa podeliť o svoju skúsenosť. Navštívil som dievčinu menom Mia, má 24 rokov, krásne dlhé vlasy a kozy, ktoré sú naozaj úžasné. Zvolil som si hodinku s klasickým sexom a orálom bez. Musím povedať, že to bola bomba! Skvelá atmosféra, mila, príjemná a ešte k tomu aj fakt šikovná. Počas akcie sa o mňa naozaj postarala a dostal som výstrek na hruď, čo bolo presne to, čo som potreboval. Určite odporúčam!
0 Odpovědět