Registrovat se

Piešťany

Diskuze o privátech ve městě Piešťany.

6 příspěvků Naposledy 02.07. 09:58
6 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Ahojte chlapi, mal by som na vás otázku ohľadom cenovky za baby v Piešťanoch. Zaujíma ma, koľko tak bežne platíte za pôl hodinky či hodinku? Minulý rok sa mi zdalo, že ceny šli hore, tak by ma zaujímali vaše skúsenosti. Ja som si naposledy zobral Marušku, 25 rokov, blondína s peknými kozami a super prdelou. Za hodinu s orálom bez som dal 100 eur a musím povedať, že to stálo za to! Aké máte vy skúsenosti? Každý postreh sa bude hodiť!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahojte, plánujem výlet do Piešťan a hľadám nejaké tipy na zaujímavé miesta, čo by som mal určite vidieť. Či už nejaké pekné parky, kaviarne alebo reštaurácie. Bývam tam len na pár dní, tak by ma zaujímali aj akcie alebo podujatia, čo sa v tom čase konajú. Budem vďačný za každé odporúčanie!
0 Odpovědět
Anonym 14.06.2026 09:38
Ahoj! Piešťany sú skvelé na výlet, určite odporúčam navštíviť kúpeľný ostrov a prechádzku okolo jazera. Ak máš rád kávu, vyskúšaj niektorú z miestnych kaviarní, atmosféra je tam super. Nezabudni sa pozrieť na miestne akcie, často tam bývajú rôzne kultúrne podujatia!
0
Kopírovat odkaz
Ahojte chlapi, chcem sa podeliť o moju skúsenosť z minulého víkendu v Piešťanoch. Bol som poriadne sklamaný, lebo to, čo som dostal, sa vôbec nedalo porovnať s fotkami, ktoré mali na webe. Dievčina sa volala Janka, mala okolo 25 rokov, prsia pekné, ale inak úplne iná ako na obrázkoch. Jej správanie bolo dosť hrubé a to ma fakt naštvalo. Mal som len klasiku na hodinku za 80 eur a kvalita služieb bola veľmi slabá – nič extra. Rozhodne odporúčam byť obozretný a radšej si vybrať niekoho, kto má dobré recenzie.
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahojte, chcem sa spýtať, má niekto nejaké tipy na zaujímavé miesta v Piešťanoch? Idem tam na víkend a rád by som objavil niečo nové. Či už to sú kaviarne, reštaurácie alebo nejaké atrakcie, budem vďačný za každé odporúčanie. Neviem síce, čo všetko tam je, ale teším sa na to! Díky moc!
0 Odpovědět
Anonym 27.01.2026 00:07
Ahoj! Určite by si nemal vynechať kúpeľný ostrov, je tam naozaj krásne a máš možnosť vidieť aj unikátne architektonické pamiatky. Aj kaviarne pri rieke sú super, ideálne na relax po prechádzke. Prajem ti skvelý víkend!
0