Registrovat se

Most

Diskuze o privátech ve městě Most.

11 příspěvků Naposledy 23.09. 23:32
11 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Samantha je fakt fajn holka, má kolem 30 a vypadá skvěle, skoro žádný vrásky. Její postava mě dostala, hlavně ty kozy, prostě parádní záležitost. Pracuje v Mostě a ceny má hodně podobný jako Luci Angel, což je podle mě trochu škoda, protože i když mám radši Luci, s Samanthou jsem si užil příjemnou hodinku. Dali jsme si klasiku a pár minut orálu, co bylo bez výstřiku. Na Ústecku ji určitě řadím mezi lepší kousky!
SAMANTHA-MOST
Inzerát

SAMANTHA-MOST

Most, Ústecký kraj
0 Odpovědět
Anonym 11.05.2026 00:22
Samantha je fakt příjemná holka, to se musí nechat. Byla dost otevřená a žádný ostych, to mi sedlo. Myslím, že bych ji doporučil spíš někomu, kdo má rád uvolněnější atmosféru, protože Luci má trochu jiný styl. Zkoušel jsem s ní půlku klasiky a orál bez, což nebylo špatný. Pokud hledáš něco na Ústecku, určitě za zkoušku stojí! Vypadala kolem 25, měla pěkný kozy a hezkou postavu. Cenu jsem dal 1500 za hodinku.
0
Kopírovat odkaz
Ahoj kluci, chtěl bych se s vámi podělit o zkušenost s jednou slečnou jménem Samantha, kterou jsem nedávno navštívil. Je jí asi 25, vypadá fakt dobře, má štíhlou postavu a kozy tak akorát, i když nic extra. Je to na privátu v Mostě a ceny má jako Luci Angel – za hodinku jsem dal 1500. Měl jsem klasiku s orálem a nakonec i výstřik na hruď. Měl jsem z ní celkem dobrý pocit, ale občas mi přišlo, že to moc neprožívá. I tak bych ji zařadil mezi lepší holky v Ústeckém kraji.
SAMANTHA-MOST
Inzerát

SAMANTHA-MOST

Most, Ústecký kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Pokud hledáte fakt fajn babu, co vypadá skvěle i ve svém věku, doporučuji Samanthu. Je jí kolem 30, má úžasnou postavu a pěkný kozy, což je vždycky bonus. Pracuje v Mostě a ceny má dost rozumné, za hodinku jsem platil 1500, což je srovnatelné s jinýma holkama, co znám. Obvykle chodím k Luci, ale Samanthě jsem dal šanci a nebyl jsem zklamaný. Měli jsme klasiku s orálem bez a musím říct, že na Ústecku patří k lepší nabídce!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem navštívil Samantha a musím říct, že to bylo docela fajn. Je jí kolem 28 let, vypadá skvěle, žádný vrásky a má fakt parádní postavu. Pracuje v Mostě, což je super, když člověk nechce moc cestovat. Ceny má srovnatelné s ostatníma holkama – za hodinu si říká 1500, což je normál. Já si dal půlku klasiky a orál, byla to slušná jízda. I když mám svou oblíbenou Luci, Samantha patří na Ústecku mezi ty lepší, rozhodně jsem byl spokojený.
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Samantha je fakt super, na svůj věk vypadá vážně skvěle a má hezkou tvářičku. Je na eskortu v Mostě, kousek od centra, takže to mám k ní blízko. Ceny má podobný jako Luci Angel, ale já osobně preferuju Luci, ta je pro mě prostě jednička. Celkově ale Samantha patří mezi lepší holky v Ústeckém kraji, vždycky jsem byl spokojený. Kromě klasiky si u ní můžeš objednat i nějaký extra služby, což je fajn. Třeba ten francouzák s hlubokým hrdlem od ní byl fakt bomba!
SAMANTHA-MOST
Inzerát

SAMANTHA-MOST

Most, Ústecký kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahoj kluci, tak jsem zkusil Samanthu a musím říct, že je to fajn holka. Je jí asi kolem 25, vypadá fakt dobře, pleť má hladkou a žádné vrásky. Obličej má pěkný, ale prsa bych řekl, že nic moc. Pracuje v Mostě a ceny má srovnatelný s Luci, což je pro mě trochu problém, protože osobně preferuju Luci - ta mě nikdy nezklamala. Zkusil jsem s Samanthou hodinovku s klasickou službou a orálem bez. Pokud hledáte něco na Ústecku, tak Samantha je určitě jedna z lepších voleb, ale já se stejně radši vrátím k osvědčené Luci.
SAMANTHA-MOST
Inzerát

SAMANTHA-MOST

Most, Ústecký kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Zkusil jsem Samanthu a musím říct, že je fakt dobrá. Na svůj věk, myslím, že má kolem 30, vypadá skvěle – žádný velký vrásky a obličej má celkem hezký. Pracuje v Mostě kousek od centra, takže se to snadno najde. Ceny jsou sice podobný jako všude jinde, za hodinu chce 1800 Kč, ale opravdu to stojí za to. Měl jsem s ní hodinku klasiky a orál s výstřikem na kozy, takže jsem si přišel na své. Osobně raději jezdím za Luci, ale se Samanthou jsem byl taky spokojený. Na Ústecku patří mezi ty lepší!
SAMANTHA-MOST
Inzerát

SAMANTHA-MOST

Most, Ústecký kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Tak jo, kluci, nedávno jsem si dal schůzku se Samanthou. Je jí 30 a vypadá fakt skvěle, žádný velký vrásky. Trochu divně se tvářila a občas měla pocit, že je na rychlém adrenalinu, ale bral jsem to s nadhledem. Jinak byla milá a příjemná, v sexu mi splnila všechna očekávání. Zkoušel jsem s ní půlku klasiky a pak i orál bez. A jo, má fakt zajímavou tmavou frndu se světlými jizvičkami, což byl originální bonus. Pokud byste chtěli vyzkoušet, tady máte její číslo: 123456789.
SAMANTHA-MOST
Inzerát

SAMANTHA-MOST

Most, Ústecký kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Tak jsem byl u jedné holky, co se jmenuje Míša, dělá v Pytlounu. Měla pěkný plastiky, to jo, ale nějak jsem si ji představoval jinak, prostě ne tak starou. Je jí 36, ale na mě působila jakoby měla víc. Když jsem přišel, už byla nahá a hned začala rukou, což bylo fajn, ale celkově to nějak nenadchlo. Za ty prachy bych čekal fakt víc akce, třeba nějakou klasiku nebo alespoň něco extra. Škoda no, čekal jsem víc, než jen obyčejný francák a rukou.
Linda- ned-pon-ut
Inzerát

Linda- ned-pon-ut

Uherský Brod, Zlínský kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Takže kluci, chci se s vámi podělit o zkušenost s jednou holkou, co jsem jí viděl na konci loňského roku. Jmenuje se Míša a je fakt malá, má tak kolem 150 cm. Prsa má umělý a vypadají celkem dobře, ale zdálo se mi, že je starší – tipoval bych tak 44 let spíš než 36. Když jsem přišel, už tam stála nahatá, což bylo fajn, ale měla jsem pocit, že se snažila to odbýt co nejrychlejc. Dali jsme si půlku klasiky a orál, ale byla to spíš rychlovka. Vydržela to sice, ale celkově jsem byl zklamaný. Za ty prachy (asi 1500 za hodinu) to prostě úplně nestálo.
Linda- ned-pon-ut
Inzerát

Linda- ned-pon-ut

Uherský Brod, Zlínský kraj
0 Odpovědět