Registrovat se

Ružomberok

Diskuze o privátech ve městě Ružomberok.

2 příspěvků Naposledy 29.04. 20:48
2 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
V Ružomberku to vyzerá, že ponuka dievčat sa fakt zlepšuje. Pred pár rokmi to boli väčšinou len náhodné babenky, ale teraz sem prichádzajú aj nové kočky, ktoré sú skutočne profesionálne. Minulý týždeň som bol s Ivou, má 25 rokov, blond vlasy a parádne kozy. Dal som si s ňou hodinovku za 80 eur a objednal klasiku s orálom bez. Musím povedať, že bola veľmi milá a starala sa o mňa ako o kráľa. Občas natrafím na vyššie ceny u niektorých populárnych dievčat, ale zatiaľ som sa vždy vrátil spokojný. Odporúčam sledovať inzeráty a diskusie, občas tam nájdete fakt zaujímavé tipy.
0 Odpovědět
Anonym 29.04.2026 20:48
V Ružomberku sa naozaj ponuka zlepšila. Pred pár týždňami som bol u novej slečny menom Katka, má asi 25 rokov, blond vlasy a pekné kozy. Vzala si odo mňa 80 eur za hodinku a dostal som poriadnu klasiku s orálom bez. Prístup mala fakt príjemný, vedela, čo robí. Ale pozor, medzi novými bábami sa občas nájde aj taká, čo za to nestojí, takže je dobré si prečítať recenzie a zistiť si, čo s kým. Odporúčam sledovať diskusie, pomôže to vyhnúť sa sklamaniam!
0