Registrovat se

Zlín

Diskuze o privátech ve městě Zlín.

7 příspěvků Naposledy 02.11. 10:22
7 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Byl jsem na schůzce s Nikolou, a musím říct, že to nebyl žádný zázrak. Zaplatil jsem 1500 za půl hodiny, ale její přístup byl fakt slabý – jako kdybych ji obtěžoval. Rychle vzala peníze a hned chtěla, abych se rychle posunul dál. Orál byl spíš takový průměrný a sex? To nestálo za nic. Očekával jsem víc, takže za mě rozhodně nedoporučuji, kluci.
Dominika 🇨🇿Top ceny
Inzerát

Dominika 🇨🇿Top ceny

Zlín, Zlínský kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Janka, to je fakt zajímavá ženská. Je sice už starší, tak kolem čtyřicítky, ale pokud ti nevadí, že má něco za sebou, tak je to skvělá volba. Vypadá dobře, má sexy kozy a její postava je pořád v kondici. Já jsem si říkal, že zkusím hodinovku s klasickým sexem a orálkem. Musím říct, že mě fakt potěšila – umí to rozjet a má zkušenosti. Kdo hledá někoho s praxí a nechce mít problém, doporučuju. Stojí to za to!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahoj kluci, tak jsem včera zašel k Lence a musím říct, že to byla zajímavá zkušenost. Je jí kolem 25, je Polka a má pěkný tělo, hlavně ten její zadeček je fakt parádní. Sice fotky na webu nejsou úplně její, ale co dostanete naživo, to stojí za to. Ceny se teď trochu zvedly – za půlku chcete už 2500, dřív to bylo 2000. Komunikace byla trošku složitější, protože anglicky moc neumí, ale nakonec se dalo domluvit. Vzal jsem si klasiku na hodinu, takže jsem si užil orál a i výstřik na hruď. Pokud máte zájem vyzkoušet ji, dejte jí vědět na WhatsApp!
Lena ♥️ 6-7.07 13-20
Inzerát

Lena ♥️ 6-7.07 13-20

Olomouc, Olomoucký kraj
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem zkusil jednu kočku, co se jmenuje Ája, a musím říct, že to byla dost velká bída. Zaplatil jsem dva tisíce na půl hodiny a čekal jsem fakt víc. Nakonec to bylo jen o tom, abych se rychle udělal a pak mě prostě vyhodila. Ani mě nevyprovodila ke dveřím, jakoby to byl nějaký závod. Určitě sem už příště nepáchnu, tohle fakt nebylo nic moc.
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Měl jsem tu čest potkat Lenu, dřív známou jako Nikol. Je to holka, co se pohybuje po celé ČR a její fotky na portálech vypadají fakt dobře, ale realita? No, má nějakou vyrážku na obličeji, což mě moc neoslovilo. Ceny mi poslala 2500 za půl hodiny a 4000 za hodinu – to už je docela dost, i když se dá čekat, že cena odpovídá vzhledu. Nakonec jsem si říkal, že bych šel do 3000, ale na 4000 jsem fakt neměl. Zkusil jsem s ní domluvit alespoň půlku s klasickým sexem, ale ona neustoupila. Takže kluci, kdo máte další zkušenosti, dejte vědět!
0 Odpovědět
Kopírovat odkaz
Ahoj kluci, máte někdo info o holce jménem Měla? Včera jsem s ní byl na hodinovce a musím říct, že to bylo docela fajn. Vypadá skvěle, takových 25 let, štíhlá, dlouhý vlasy a super kozy. Měli jsme klasiku a pak i orál s výstřikem. Byla příjemná a šikovná, takže jsem fakt spokojený. Jenom mě štve, že se nedalo domluvit víc detailů předem. Kdybych věděl víc předtím, asi bych vzal rovnou půlku s extra. Pokud máte nějaké další tipy nebo zkušenosti, dejte vědět!
Amy
Inzerát

Amy

Zlín, Zlínský kraj
0 Odpovědět
Anonym 08.10.2025 23:23
Ahoj kluci! Mám zkušenost s Natálkou, je jí kolem 25 a vypadá fakt dobře – štíhlá blondýnka s kozičkama, co si zaslouží pozornost. Služby na úrovni, vybral jsem si hodinku s orálem a musím říct, že jsem byl spokojený. Je fakt milá a komunikativní, což hrozně pomáhá při uvolnění. Určitě doporučuji napsat, protože s ní neprohloupíš! A tip – když se snažíš být originální v první zprávě, to vždycky zabere!
0