Registrovať sa

Banská Bystrica

Diskuze o privátech ve městě Banská Bystrica.

4 příspěvků Naposledy 23.02. 21:12
4 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Ahojte chlapi, chcem sa s vami podeliť o jednu nepríjemnú skúsenosť z Banskej Bystrice. Nedávno som zavítal k jednej slečne, volala sa Monika, mala tak 25 rokov, blond vlasy a celkom slušné kozy. Cenu mala nastavenú na 100 eur za hodinu, s tým, že ponúkala klasiku a orál bez. Keď som tam prišiel, tak to všetko vyzeralo sľubne, ale nakoniec mi to prišlo ako dosť neprofesionálne. Služby boli slabé a vôbec nezodpovedali tomu, čo bolo na stránke napísané. Určite si dajte pozor a overte si referencie predtým, než sa rozhodnete tam ísť. Nechcem nikoho odrádzať, len aby ste vedeli, že nie vždy je všetko také ružové.
0 Odpovedať
Anonym 23.02.2026 17:46
Mám podobnú skúsenosť v Banskej Bystrici, takže súhlasím, je dobré si všetko poriadne preveriť. Minulý mesiac som sa dostal k jednej slečne menom Rena, má 25 rokov, tmavé vlasy a super postavu. Vybral som si hodinu s orálom a klasiku. Povedala mi cenu 100 eur za hodinu a musím povedať, že orál bol fakt skvelý, mala to v šikovných ústočkách. Ale chalanom odporúčam najprv si prečítať recenzie, aby sa vyhli nepríjemnostiam ako ja. Snáď sa ostatným podarí vyhnúť podobným problémom!
0
Anonym 23.02.2026 21:12
Dobre, chlapci, tak ja sa tiež pridám so svojou skúsenosťou. Nedávno som navštívil jednu slečnu, volá sa Nika, má 25 rokov a je to fakt kočka s peknými prsami a úžasnou postavou. Zvolil som si hodinovku s orálom a klasiku. Cena bola 100 eur za hodinu, čo je v pohode. Nika bola veľmi milá a príjemná, GFE atmosféra na jednotku. Orál bol fakt dobre spravený, bez obmedzení, a šťastne sme skončili s výstřikom na ňu. Určite sa k nej vrátim!
0
Kopírovat odkaz
Ahojte chalani, chcem sa s vami podeliť o skvelý zážitok s Kety v Banskej Bystrici! Má 25 rokov, je to kočka s nádhernými kozami a sexy zadočkom. Atmosféra bola super uvoľnená a Kety bola fakt príjemná a milá. Mal som hodinovku za 100 eur, objednal som si klasiku s orálom bez, a musím povedať, že sa o mňa postarala ako o kráľa. Všetko bolo na jedničku, od prvej chvíle až po finále. Ak hľadáte niečo naozaj fajn a uvoľnené, odporúčam to vyskúšať! Určite sa tam ešte vrátim!
Sofie
Inzerát

Sofie

Plzeň, Plzeňský kraj
0 Odpovedať