Registrovať sa

Bratislava

Diskuze o privátech ve městě Bratislava.

26 příspěvků Naposledy 18.06. 22:20
26 příspěvků · Stránka 2 / 2
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Ahojte, chcem sa spýtať, aké sú momentálne dievčatá v Bratislave tento víkend. Koľko z nich má voľno a berie klientov? Naposledy som mal skvelú hodinu s Nikolou, 24 rokov, veľmi pekná s nádhernými kozami a úžasným úsmevom. Mám pocit, že teraz je voľná aj nejaká nová baba, tak by ma zaujímalo, či má niekto skúsenosti. Rád by som si dal zase klasiku s orálom, lepšie je to s výstřikom. Takže ak máte tipy na niekoho zaujímavého, sem s nimi! Díky!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Bol som nedávno v Bratislave a musím povedať, že to bolo fakt skvelé! Zastavil som sa u Jany, má 25 rokov a vyzerá fakt parádne – štíhla, dlhé blond vlasy, melírované oči. Zobral som si hodinku s GFE a musím povedať, že jej orál bol fakt na úrovni, aj s výstřikom na telo. Celkový zážitok bol super, Jana bola veľmi milá a uvoľnená. Určite sa plánujem vrátiť čo najskôr, cena za hodinu bola 100 eur, ale stála to za to!
Karin
Inzerát

Karin

Bratislava, Bratislavský kraj
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Ahojte, chystám sa na víkend do Bratislavy a hľadám nejaké tipy, čo by som nemal vynechať. Nejaké fajn reštaurácie, zaujímavé miesta na prechádzku alebo akcie, ktoré by sa dali navštíviť? Budem tam prvýkrát, tak by som si rád užil atmosféru mesta. Vopred ďakujem za rady!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Ahojte, chystám sa do Bratislavy na pár dní a rád by som vedel, čo si tam rozhodne nenechať ujsť. Nejaké tipy na zaujímavé miesta, kde sa dá dobre najesť alebo si pozrieť niečo kultúrne? Budem v meste prvýkrát, tak by som ocenil každú radu. Vopred ďakujem!
0 Odpovedať
Anonym 08.02.2026 18:28
Ahoj! Bratislava je super, určite si nenechaj ujsť hrad, výhľad je fakt krásny. A čo sa týka jedla, odporúčam vyskúšať tradičné halušky, sú skvelé! Ak máš čas, prejdí sa po Starom Meste, je tam kopec zaujímavých uličiek a atmosféra je úžasná.
0
Kopírovat odkaz
Ahojte chlapi, potrebujem radu! Zaujíma ma, aké sú aktuálne ceny za hodinu alebo polhodinu v Bratislave. V poslednej dobe sa to tu dosť mení a neviem, či sa dá ešte nájsť niečo normálne. Minulý týždeň som bol s zlatou 25-ročnou čajočkou menom Katka, mala super kozy a krásnu prdelku. Dali sme si hodinku s klasickým sexom a orálom bez, platil som 100 eur. Rád by som vedel, čo ste vy platili a aké máte skúsenosti. Dík za tipy!
0 Odpovedať
Anonym 16.01.2026 19:08
Cauko, tak ja som si nedávno dal jednu hodinku s babou menom Linda, má tak 25 rokov, blond vlasy a pekné kozy. Cenu sme sa dohodli na 40 eur, čo mi prišlo v pohode. V cene bola klasika a orál bez, takže som bol spokojný. Ale musím povedať, že mi to prišlo trošku málo akčných praktík. Nabudúce skúsim hľadať niečo s viac službami alebo lepším GFE. Odporúčam pozerať recenzie ako ja, lebo sa mi to osvedčilo.
0
Kopírovat odkaz
Ahojte, chcel by som sa opýtať na nejaké tipy, čo robiť v Bratislave. Budem tam pár dní a rád by som objavil niečo zaujímavé. Máte nejaké odporúčania na dobré reštaurácie, kaviarničky alebo zaujímavé miesta na prechádzku? Každý tip sa hodí, díky!
0 Odpovedať
Anonym 12.01.2026 07:35
Ahoj! Určitě doporučuji projít se po Starém Městě, tam je spousta krásných uliček a památek. A co se týče jídla, vyzkoušej nějakou tradiční slovenskou restauraci, třeba s bryndzovými haluškami. Když si uděláš čas, zajdi i na výhled z Bratislavského hradu, je to úžasné místo!
0
Kopírovat odkaz
Nedávno som zašiel k Mirelle Doll v Bratislave a musím povedať, že to bola fakt parádna skúsenosť. Je to doslova kočka, má 25 rokov a jej postava je bomba – úžasné kozy a pekná prdel. S ňou sa dohodnete rýchlo, všetko prebehlo hladko a bez stresu. Za hodinu som zaplatil 100 eur a dostal kompletku – klasiku s orálom, ktorý bol bez, ale aj tak som si užil. Jej prístup bol super, taká milá a uvoľnená atmosféra. Určite sa plánujem vrátiť, lebo mne sa to veľmi páčilo. Ak váhate, odporúčam ísť!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Chcel by som sa podeliť o moju skúsenosť s jednou dámou v Bratislave, ktorú som navštívil nedávno. Volá sa Kristína, má okolo 28 rokov a na stránke vyzerala fakt skvele s peknými fotkami, ale realita bola úplne iná. Keď som prišiel, zistil som, že je o dosť staršia a vzhľadom sa to veľmi nezhodovalo s tým, čo som videl online. Správanie bolo tiež odmerané, ako keby ju to vôbec nebavilo. Za hodinu mi pýtala 100 eur, čo mi prišlo moc na takúto službu. Nakoniec som mal len klasiku bez orálu a výstrek na telo; cítil som sa skôr nepríjemne ako spokojne. Určite odporúčam overiť si referencie pred návštevou a poriadne si premyslieť, kam idete.
0 Odpovedať
1 2