Byl jsem tam na doporučení kámošů a musím říct, že zklamání. Sice tam mají všechno pěkně čistý, ale ta atmosféra? Studená jak prdel! Chyběla mi tam empatie, co ji v takovém místě očekáváš. Měl jsem půlku s jednou slečnou, co se jmenuje Markéta, je jí kolem 25, má hezký kozy a dlouhý vlasy. Služby za 1500 Kč na hodinku; klasika plus orál s výstřikem. Ale odcházel jsem s pocitem, že to prostě nebylo ono. A ty fotky na webu? No, to je jiná káva – dost klamavý! Každej ať si udělá názor sám, já už se asi nevrátím.
Ahoj kluci, chci se s váma podělit o zkušenost s Natálií. Je to fakt kus, taková pěkná dvacítka, na ulici bych se za ní otočil. Když jsem k ní přišel, překvapilo mě, že kouří e-cigo, což jsem cítil i při líbání – trochu škoda. Chodím k ní už pár měsíců a celkově jsem spokojený. Cena 3000 Kč za hodinku je sice vyšší, ale občas to za to stojí. Přivítala mě v sexy prádle, pak jsem skočil do sprchy, ta byla fakt čistá. Orál není úplně nejlepší, ale snaží se a mě to baví. Je spíš na mazlení než na tvrdý akce, ale to mi vyhovuje. Myslím, že v Brně moc lepších holek nenajdete!
Ahoj kluci, chtěl bych se s vámi podělit o zkušenost s Natálií. Je to fakt kočka, v reálu vypadá přesně jako na fotkách – maximálně tak o pár let starší. Měla na sobě sexy prádlo, takže jsem byl hned naladěný. Jen jedna věc – kouří elektronku a při líbání to je docela znát, což mě dost odradilo. Jinak má parádní kozy a za mě by se kolem ní otočilo hodně chlapů. Měli jsme domluvenou půlku klasiky a orál s výstřikem, takže v tomhle ohledu spokojenost. Bříško je sice v reálu trochu větší, ale jinak to nebylo nic zásadního. Cena byla 1500 za hodinku, takže jsem si říkal, že to za tu zkušenost stálo.
Inzerát
Natálie
Brno, Jihomoravský kraj
Natálie je fakt kočka, fotky jí sedí do posledního detailu. Její vibe je skvělý, umí se bavit a to mě dostalo. Ale ta elektronka, co tam měla, mi trošku vadila – prostě to kazilo dojem. Jinak jsem si užil hodinku s orálem, a musím říct, že jsem byl spokojený. Takže i když byla elektronka na škodu, celkově to stálo za to. Mám ji rád a určitě se k ní vrátím!
Tak kluci, musím si postěžovat na jednu holku, co se jmenuje Mona. Zaplatil jsem 2000 za půlku hodiny a to byla fakt hrůza. Vypadala jinak než na fotkách a skoro se ani neusmála, chovala se jakoby jí to bylo jedno. Chtěla tmu v místnosti, což mi přišlo divný, proč si nezapnout alespoň lampičku? Po deseti minutách jsem se udělal, protože jsem to moc nevydržel, a ona si prostě vzala zpátky prádlo a začala mě ignorovat. Skoro jsem se cítil jako bych ji obtěžoval. Naštěstí jsem nakonec dostal zpátky půlku peněz, i když se tvářila dost naštvaně. Celkově to bylo jako podvod a já z toho měl fakt blbý pocit.
Inzerát
Sexy Tina
Brno, Jihomoravský kraj
Tak kluci, musím se podělit o zkušenosti s Natálií. Chodím k ní už přes půl roku a musím říct, že je fakt skvělá. Je jí kolem 26, má super postavu a kozy, které byste chtěli mít na očích pořád. V Brně bych ji klidně označil za jednu z nejlepších. Cena je kolem 3000 Kč za hodinu, což není úplně levný, ale pro tu kvalitu to stojí za to. Služby má spíš GFE – mazlení, polibky a klasika, žádný tvrdý šoustání. Cítíte se u ní prostě jako u milenky, což je pro mě velké plus. Pokud hledáte něco drsnějšího, tak to asi nebude ona – ale na příjemnou hodinku relaxu je ideální!
Inzerát
Natálie
Brno, Jihomoravský kraj
Tak kluci, musím se s vámi podělit o špatnou zkušenost s jednou holkou jménem Veronika. Dával jsem za půlku 2000, a to jsem fakt nečekal, že to bude taková tragédie. Už při příchodu byla protivná, skoro se neusmívala a anglicky zvládala jen základní fráze. V pokoji chtěla tmu jak v jeskyni, což mi moc nepomohlo. Skoro jsem se udělal hned na začátku, a ona si pak vzala prádlo zpátky a začala mě ignorovat. Nakonec jsem to nevydržel a prostě vypadl, chtěl jsem aspoň část peněz zpět. Po menší hádce mi nakonec dali 500 korun zpátky, ale celkově bych to nedoporučil. A co se týče vzhledu, na fotkách vypadala líp než ve skutečnosti – no nic moc.
Inzerát
Sexy Tina
Brno, Jihomoravský kraj
Zkoušel jsem tu holku, o které se teď hodně mluví, jmenuje se Jana. Měsíc slev a tak jsem si říkal, proč ne. Přivítání bylo fajn, sprcha rychlá a masáž docela ušla, ale celkově mi to přišlo takový mdlý. Vypadala sice mladší, možná nějakých 39 let, ale to bříško a paže... no nevím, nedalo se na to koukat. Za hodinu jsem dal 1500 Kč, ale za tu cenu bych čekal víc. Osobně ji moc nedoporučuju, za mě to nebylo nic extra.
Nedávno jsem vyzkoušel Kláru a musím říct, že to bylo takový rozporuplný. Na fotkách vypadá lépe, než ve skutečnosti – je to hezká holka, ale čekal jsem víc. Prsa má fakt pěkný, ale to nejlepší přišlo nakonec. Když už jsem měl chuť odejít, tak se ukázala jako fajn a ochotná, takže jsme nakonec přece jen zůstali. Byt měla celkem uklizený, ale masáž mi úplně vypadla z hlavy! Cena za půlku byla 2000, a co se týče klasiky, tak žádný příplatky nenabízela. Celkově to nebylo špatný, ale mohlo to být lepší.
Tak kluci, chci se podělit o zkušenost s jednou holkou, co se jmenuje Markéta. Měl jsem od ní velký očekávání z fotek, ale realita byla dost slabá. Prsa má sice fakt pěkný - takový trojky, ale jinak mě to moc nenadchlo. Když jsem přišel a viděl ji v kalhotách, měl jsem chuť otočit a jít pryč. Cena 2000 za půl hodinky není špatná, ale žádný extra příplatky mi neřekla a klasika stála navíc. Přístup měla fajn, byla ochotná a prsa si nechala pomačkat, ale na masáž jsem úplně zapomněl. Byt byl čistý a ručníků dost, ale nakonec jsem odešel spíše zklamanej, než nadšenej. Takže asi tak...
Inzerát
Monika
Brno, Jihomoravský kraj
Hele kluci, chci se podělit o zkušenost s jednou slečnou, co jsem zkusil. Původně mě nalákalo video, ale realita byla dost jiná. Tipoval bych jí tak kolem 50 let a s postavou to teda bylo bídný. Oholená? To rozhodně ne, spíš jako by to vzdala. Z půlky za 1500, ale místo zábavy jsem měl pocit, že jdu na terapii. Fakt nedoporučuji, tohle chceš mít spíš jako vzpomínku na špatnej film než jako zážitek!