Registrovať sa

Hradec Králové

Diskuze o privátech ve městě Hradec Králové.

16 příspěvků Naposledy 25.04. 18:58
16 příspěvků · Stránka 1 / 2
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Ahoj chlapi, chtěl bych se podělit o svou zkušenost se slečnou Miu. Je jí asi 25 let, má nádherný obličej a skvělou postavu – kozy akorát, prdelka jak z pohádky. Na první pokus jsem ji zavolal a dostal se k ní bez problémů. Dohodli jsme se na hodinovce za 2000 Kč, což mi přišlo v pohodě. Vše probíhalo super, žádný stres. Měly jsme opravdu dobrou chemii a ona se snažila, abych si to užil – klasika s orálem a nakonec jsem měl výstřik na hruď. Na konci mi řekla, že hodně cestuje a málo je v Hradci, takže pokud máte zájem, doporučuji! Její číslo je 775 455 522.
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Měl jsem tu příležitost se setkat s Karolínou, hezkou Ukrajinkou z Olomouce. Je jí kolem 25, má dlouhé černé vlasy a pěkný úsměv. Vybral jsem si hodinovku s klasickým sexem a orálem, ale nějak jsem měl pocit, že by to mohlo být víc nadšené. Není to špatné, ale chyběly mi nějaké detaily v jejích službách – třeba víc vášnivosti nebo aspoň pár praktických tipů. Určitě bych uvítal více informací od ostatních klientů, ať vím, jestli jsem měl jen smůlu nebo to takhle prostě je!
Katka
Inzerát

Katka

Tábor, Jihočeský kraj
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Zdravím kluci, tak jsem se dostal k Caroline, co se pohybuje převážně v Olomouci. Je to ukrajinská holka, čtyřicítka, dost fešná, má parádní kozy a krásnou postavu. Vyměnili jsme si pár zpráv, ale zatím žádná akce ani domluva. Co mě ale fakt překvapilo, je to, že má stejné číslo jako Katka, takže nevím, jestli v tom není nějaký bordel. Pokud máte rádi takový typ holek a nebojíte se trochu chaosu, zkuste ji. Ale radši buďte na pozoru!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Ahoj kluci, tak jsem zkusil Katku a musím říct, že to bylo trochu zmatený. Všude se mluví o Lidické, ale nikdo neví, kde to vlastně je. Já jsem ji potkal v Hradci Králové a psala mi na WhatsApp, což bylo v pohodě. Je jí kolem 25, má hezký kozy a sexy postavu, ale ten ukrajinskej přízvuk mě trošku rozhodil. Měli jsme půlku s klasickým sexem a nakonec to nebylo špatný. Pokud máte rádi trochu dobrodružství a nezáleží vám na dokonalosti, určitě zkuste!
Katka
Inzerát

Katka

Tábor, Jihočeský kraj
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Hele, v tom baráku se holky fakt dost točí, takže některý jsou pěkně zvláštní. Měl jsem tu Katku, je jí tak kolem dvaceti, taková drobná černovláska s hezkým úsměvem. Dneska mi psala na WhatsApp, ale já bych fakt ocenil víc info a nějakou fotku předem, abych věděl, do čeho jdu. Službičky byly fajn, klasika a trochu extra za půlku ceny – stála mě hodinu tisícovku. Co vy, máte s ní někdo zkušenost?
Katka
Inzerát

Katka

Tábor, Jihočeský kraj
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Měl jsem nedávno zkušenost se Scarlett a musím říct, že to byl fakt propadák. Fotky sice vypadají dobře, ale ve skutečnosti je ještě hezčí. Byl jsem dost naladěný, čekal jsem skvělou hodinku, ale po dvaceti minutách jsem byl venku s prázdnou kapsou a 2000 Kč dolů. Komunikace dost kostrbatá a vypadalo to, že tam byly i další holky. Otevřela mi ve spodním prádle, ale tím to tak skončilo. Slíbila mi hory doly, že to bude GFE a klasika, ale nakonec to bylo jen o slibech a orál bez. Naštěstí mi nakonec vrátila 2500 Kč, takže aspoň tak. Pánové, fakt se jí radši vyhněte!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Tak jo, kluci, musím se podělit o zkušenost se Sofií. Je jí asi tak 28, vypadá fakt dobře – má dlouhé vlasy, hezký kozy a pevnou prdel. Je to taková ledová královna, co na mě působila dost odtažitě. Bydlí naproti OC Královo Pole v Brně, ale je tam jen pár dní v měsíci. Objednal jsem si hodinku s klasickým sexem a orálem s ochranou, ale přišlo mi, že ji to vůbec nebaví, jako by dělala jen pro prachy. Sice jsem za to dal 1500 Kč, ale celkově jsem zklamaný a asi bych ji nedoporučil.
0 Odpovedať
Anonym 30.11.2025 07:44
Sice jsem měl velký očekávání, ale když jsem se potkal s Janou, tak mě to dost zklamalo. Je jí kolem 30 a vypadala fakt unaveně, jakoby za sebou měla náročný den. Chemie mezi námi chyběla úplně, a to je pro mě důležitý. Možná to bylo jen špatný načasování, co já vím. Třeba jiným klukům sedne víc, ale já bych si další setkání s ní asi už nedal. Měl jsem zaplacenou hodinku s klasickým sexem a orálem, ale prostě to nebylo ono.
0
Kopírovat odkaz
Tak kluci, chtěl jsem se s váma podělit o jedno zklamání. Zkoušel jsem holku jménem Míša, a musím říct, že to bylo dost špatný. Fotky byly evidentně starý, jako z dob, kdy frčely mobily s tlačítkama. Když jsem ji viděl naživo, byla dost starší a ceny? 1500 za hodinu? To je šílenství! Měl jsem lepší zážitky u jiných slečen, takže tohle mě fakt zklamalo. Na sex jsem neměl ani chuť, když jsem viděl, jak to vypadá. Radši se porozhlédněte jinde.
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Tak kluci, nedávno jsem se potkal s holkou jménem Klára. Kámoš mi říkal, že má pěkný fotky a chtěl jsem to prozkoumat. Když jsem dorazil, byt byl fakt luxusně uklizený a po sprše na mě čekala nahá, což bylo příjemné překvapení. Prsa měla pěkný, ale už je na nich znát, že gravitace dělá svoje. Orál byla klasika a šlo to celkem v pohodě, ale komunikace s ní byla slabší a celkově mi přišla dost pasivní. Jakmile jsem jí řekl o pláštěnce, tak se to trochu rozjelo a dokázala pěkně přirážet. Za 1200 za hodinu bych možná zkusil ještě jednou, ale bez velkých očekávání.
Sexy Sofie
Inzerát

Sexy Sofie

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Dneska jsem navštívil Sofii v Králově poli. Je to taková světaznalá kočka, co se dost veze na svých inzerátech. Fotky docela odpovídají, ale musím říct, že její kozy už nejsou úplně top a tipoval bych jí spíš tak 35 než 30. Služby byly standardní – vzal jsem si klasiku a orál s ochranou. Celkově mě to splnilo, co jsem čekal, ale žádný velký zážitek to nebyl. Trochu mě iritovalo, že to hekání znělo uměle a nějak se nedokázala víc uvolnit. Takže když nemáte jinou volbu, může být jako čtvrtá možnost. Hodina za 1500 Kč, ale příště radši zkusím někoho jiného.
0 Odpovedať
Anonym 18.11.2025 19:42
Minule jsem byl u holky, co se jmenuje Markéta. Na fotkách vypadala fakt skvěle, ale když jsem dorazil, tak to nebylo úplně ono. Je jí kolem 25 let, má hezké dlouhé vlasy a prsa k nakousnutí, ale osobně byla taková rezervovaná. Objednal jsem si půlku s orálem, ale ten byl bez výstřiku a to mě dost zklamalo. Chtěl jsem si užít víc, ale nakonec to bylo tak nějak na rychlovku. Za tu hodinu jsem dal 1500, ale příště raději vyzkouším někoho jiného.
0
1 2