Registrovať sa

Hradec Králové

Diskuze o privátech ve městě Hradec Králové.

16 příspěvků Naposledy 25.04. 18:58
16 příspěvků · Stránka 2 / 2
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem se potkal s holkou jménem Markéta a musím říct, že fotky na profilu jí moc nevystihují. Naživo má fakt hezkou tvářičku a úsměv, který hned zahřeje. Jasně, nějaká ta gravitace na kozech je znát, ale je jí 29, takže to mi přijde v pohodě. Přístup měla milý, i když to občas působilo trošku profesionálně. Domluva byla snadná, místo celkem příjemný a intimní. Na hodince jsem si dal klasiku s orálem, což bylo fajn, i když jsem čekal trochu víc „GFE“ pocit. Po akci jsme si pokecali, ale nijak do hloubky to nešlo. Celkově to byl dobrý zážitek, ale mohlo to být víc uvolněné.
Sexy Sofie
Inzerát

Sexy Sofie

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Takže, chlapi, nedávno jsem byl u takový Ukrajinky Caroline. Tvrdila, že má 27, ale podle mě vypadala spíš na dvacet. První návštěva byla super, příjemná atmosféra a všechno, ale pak začala vyžadovat víc peněz za různý služby. To mě dost zklamalo. Její byt je fakt hezký a útulný, ale mám pocit, že jí jde hlavně o prachy. Zkusil jsem s ní hodinku za 2000, klasiku a nějaký to extra k tomu, ale už se mi zdálo, že to šlo jenom o prachy. Tak kdybyste se na ni chystali, dejte si pozor na ty dodatečný poplatky!
0 Odpovedať
Anonym 02.10.2025 04:55
Díky za zkušenost! Mám podobný pocit s některýma holkama, co se snaží po první hodině vytáhnout víc prachů. Minule jsem byl u značně sexy Markéty, věk kolem 25, kozy krásný a prdel, co by se dala jíst. Dával jsem jí za hodinu 2000, ale když začala mluvit o „extra“ službách, tak jsem si říkal, co to má bejt. Odpálil jsem klasiku s orálem bez a pak mě pěkně rozmazlila, ale do budoucna si dám pozor a radši si ujasním, co přesně dostanu. Škoda, že to není vždycky tak jasný.
0
Kopírovat odkaz
Ahoj kluci, chtěl bych se podělit o zážitek se Sofií. Ze začátku jsem měl trochu obavy, ale nakonec to byla celkem pohoda. Domluva po telefonu byla bezva, milá holka. Když jsem dorazil, tak mi hned ukázala ložnici a šli jsme na to. Měla sice jen půl hodiny, ale stihli jsme docela dost – klasika a kouření, i když to nebylo úplně deep throat, ale jinak všechno probíhalo v pohodě. Prsa má sice trošku povislejší, ale na tom nesejde. Celkově paráda, určitě bych ji doporučil! Mám pocit, že jsem za tu půlku dal 1500, což není špatný.
Sexy Sofie
Inzerát

Sexy Sofie

Brno, Jihomoravský kraj
0 Odpovedať
1 2