Registrovať sa

Liberec

Diskuze o privátech ve městě Liberec.

5 příspěvků Naposledy 11.08. 00:11
5 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Včera jsem byl u Nikol a musím říct, že naživo vypadala fakt líp než na fotkách. Hezká blondýnka, tak kolem 25 let, s pěkně tvarovanýma kozama a hezkou prdelkou. Jenže ten přístup mě dost zklamal. Když jsem chtěl změnit polohu, musel jsem to hlásit jako ve škole, což mi přišlo divný a dost mě to rozladilo. Zaplatil jsem 1000 za půlku klasiky, ale příště radši zainvestuju víc a vezmu si nějakou lepší holku, co umí i víc než jen ležet jako špalek.
0 Odpovedať
Anonym 29.08.2025 00:39
Měl jsem podobnou zkušenost, kámo. Občas to fakt závisí na přístupu, víš? Když ti holka nedá tu správnou energii, tak to celý pokazí. Já si naposledy zaplatil 1,5 hodiny s jednou, co se jmenuje Klára. Je jí kolem 25, má parádní kozy a dlouhý nohy. V ceníku měla klasiku s orálem, tak jsem vzal půlku s tím, že chci i výstřik. Musím říct, že to byl slušnej zážitek, ale když se do toho nějak neponořila, tak to nebylo úplně ono. Rozhodně doporučuji radši investovat do něčeho kvalitnějšího!
0
Kopírovat odkaz
Včera jsem se zastavil u Nikol a musím říct, že naživo je fakt kočka, vypadá líp než na fotkách. Je jí tak kolem 25, má pěkný dlouhý vlasy a parádní kozy. Ale co mě dost zklamalo, byl přístup. Když jsem chtěl změnit polohu, musel jsem to hlásit – to mi přišlo divný a hodně křečovitý. Rychlovka za litr, ale příště radši zainvestuju do někoho, kdo si umí víc užít a nebude s tím mít problém. Klasika s orálem bez výstřiku, ale moc jsem si to neužil.
Terka
Inzerát

Terka

Liberec, Liberecký kraj
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Včera jsem se dostal k Nikol a musím říct, že je fakt hezká, vypadá líp než na fotkách. Ale ten přístup mě fakt zklamal. Musel jsem nahlásit všechny detaily předem, což bylo děsně otravný a kazilo to náladu. Za půlku klasiky jsem dal stovku, ale příště radši investuju víc a pokusím se najít někoho jiného. Pokud máte tipy na lepší holky, hoďte sem!
0 Odpovedať
Anonym 11.08.2025 00:11
Měl jsem nedávno zkušenost, která mě dost zklamala. Přišel jsem k jedné holce, co se jmenuje Veronika, a musím říct, že její přístup byl opravdu špatný. Byla jí kolem 25, vypadala celkem dobře – štíhlá blondýnka s hezkýma kozama, ale to bylo tak všechno. Domluvil jsem si u ní půlku klasiky za 1500, ale když jsem dorazil, tak se do mě vůbec nepustila. Místo toho jsme se jenom potloukali a já měl pocit, že ji to vlastně ani nezajímá. Od té doby raději vždycky kouknu na recenze a snažím se najít někoho s lepšími referencemi, abych se vyhnul dalšímu zklamání.
0