Registrovať sa

Klatovy

Diskuze o privátech ve městě Klatovy.

3 příspěvků Naposledy 12.12. 23:14
3 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Chtěl bych se s váma podělit o zkušenost s Holly, kterou jsem potkal v Klatovech. Domluva byla v pohodě, adresu mi popsala přesně, tak jsem neměl problém ji najít. Těšil jsem se na hodinovku s masáží, ale musím říct, že mi přišla trošku starší a těžší, než jsem očekával. Je jí kolem 40, má plnější postavu a prsa, co se hodně nabízejí. Za 1500 Kč za hodinu bych asi šel radši za nějakou mladší holkou – na tohle bych si už příště raději dal pozor. Ale pokud máte rádi zkušené ženský, tak proč ne. Masáž byla fajn, ale čekal jsem i něco víc, třeba orál nebo klasiku a to bohužel nepřišlo.
Holly
Inzerát

Holly

Jihlava, Kraj Vysočina
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Nedávno jsem zkusil Holly a musím říct, že mě trochu zklamala. Vypadala starší, než psala, a pár kilo navíc rozhodně měla. Má sice velký kozy, ale za 2500 na hodinu bych čekal víc. Měla jsem s ní půlku klasiky a orál bez, ale ten výkon nebyl nic extra. Očekával bych lepší zážitek za tu cenu. Fakt nechápu, jak se někdo může vracet – pro mě to bylo spíš zklamání a už se k ní neplánuju vracet.
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Ahoj kluci, musím se s vámi podělit o moji zkušenost s holkou jménem Holly, kterou jsem potkal v Klatovech. Domluva byla fakt pohoda, přišel jsem a už na mě čekala s šibalským úsměvem. Místo vypadá zvenku nic moc, ale uvnitř je to fajn. Holly je taková dominantní kočka, má parádní postavu – tak 28 let, štíhlá, dlouhé vlasy a kozy jako melouny.

Rozhodl jsem se pro hodinku kompletního servisu a musím říct, že její masáže byly boží! Fakt mi uvolnila záda a pak přišlo na sex - byla super aktivní a hned se do toho pustila. Orál s výstřikem na hrudník byl naprosto skvělej, viděl jsem, že si to užívá stejně jako já. Odcházel jsem spokojený a rozhodně se k ní chci vrátit!
Holly
Inzerát

Holly

Jihlava, Kraj Vysočina
0 Odpovedať