Takže kluci, chci se s vámi podělit o zkušenost s jednou slečnou z Plzně, jmenuje se Inna. Ze začátku to vypadalo fakt slibně, ale nakonec to bylo celkem zmatený. Domluvili jsme se na schůzce, ale dvakrát mi to zrušila, což mě už pěkně vytáčelo. Když jsme se konečně potkali, měla asi půlhodinový zpoždění a já tam čekal venku jako blbec. Nakonec jsem to vzdal, protože jsem vůbec netušil, co se děje. Její fotky na profilu vypadají fajn, ale ve skutečnosti byla trochu jiná - taková průměrná, kolem 25 let a rozhodně ne tak sexy jako na obrázkách. Cena za hodinu je 3000 Kč, což bych bral jako OK, ale ta komunikace a celkový přístup mě fakt odradily. Škoda, čekal jsem víc.
Měl jsem tu čest se setkat s jednou holkou, co se jmenuje Klára. Musím říct, že mě docela zklamala. Na fotkách vypadala mnohem líp a věk bych tipoval tak o 15 let víc, než uváděla. Hlavně jsem chtěl půlku klasiky a orálek, ale celkově mi to nepřišlo jako pecka, spíš průměr. Za hodinu si říkala 1500, což mi přišlo dost na to, co nabídla. Pokud uvažujete o schůzce, tak si to radši dobře rozmyslete, já asi příště zkusím někoho jiného.
Inzerát
Inna – POUZE WhatsApp
Plzeň, Plzeňský kraj
Tak kluci, musím se s váma podělit o zkušenost s Inna. Měl jsem s ní několik pokusů o schůzku, ale pokaždé to skončilo blbě. Měla 25 let, příjemný vzhled a parádní kozy, ale co z toho, když mi nejdřív schůzku zrušila kvůli nějakým problémům. Potom mi po pár dnech napsala, že má zavřeno a ať se uvidíme až za týden. Když jsem se jí den před schůzkou ptal, co a jak, tak vůbec neodpověděla. Pak mi napsala až 45 minut před schůzkou, což už jsem nestíhal. A za hodinu chtěla 3000, což mi přišlo jako sleva oproti dřívějším 1200 za půl hodiny, ale přístup špatný. Upřímně si nevážím svého času a peněz při tomhle servisu — klidně si najděte někoho jinýho!
Měl jsem fakt nepříjemnou zkušenost. Zkoušel jsem se domluvit na schůzku s holkou jménem Monika, ale komunikace byla dost špatná, jako kdyby jí to bylo jedno. Je mi jasný, že je důležitý najít si někoho, kdo k tomu přistupuje profesionálně a váží si našeho času i peněz. Měl jsem zaplacenou půlku za 1500 Kč a čekal jsem aspoň nějakou slušnou službu, ale tohle fakt ne. Možná bych měl zkusit někoho jiného, protože takhle to nebylo ono.
Tak kluci, musím se podělit o zkušenost s Inna. Je jí asi 25, má krásný dlouhý vlasy a parádní postavu, kozy jak z časopisu. Měl jsem u ní půlku klasiky s orálem, fakt to stálo za to! Je moc milá a má super přístup, prostě GFE jak má být. Služby jsou na vysoký úrovni, takže rozhodně se k ní vrátím. Pokud hledáte něco speciálního a příjemného, rozhodně doporučuji!
Byla to fakt bomba! Měl jsem podobnou zkušenost, taky jsem byl nadšený z jejího přístupu. Monika, tak se jmenuje, je úžasná – umí se skvěle přizpůsobit a navíc vypadá jako modelka, tak kolem 25 let, dlouhé vlasy a super prsa. Domluvili jsme se na hodince klasiky s orálkem, který byla hotová profesionalita. Fakt doporučuji, pokud hledáte někoho, kdo umí vykouzlit úsměv na tváři a příjemnou atmosféru! Určitě si ji zase objednám!
Kristýna je prostě třída! Je jí kolem 25, má parádní postavu a kozy, co ti vyrazí dech. V Plzni ji snad zná každý, byla dřív na amatérech jako "sexyKaty", ale to už si fakt nepamatuju. Na nornikovi má samé super hodnocení a teď jsem se konečně odhodlal k návštěvě. Dělá všechno s ochranou, ale já zvolil klasiku a hodinku s orálem bez — to stálo 1500. Musím říct, že ta chemie mezi náma byla fakt skvělá a při šoustání jsem se cítil jako v nebi. Určitě doporučuju!
Hele, Kristýna je fakt dost známá v Plzni, slyšel jsem o ní už víc než jednou. Je jí kolem 25 a vypadá skvěle – má dlouhý vlasy a pěkný kozy, což se mi dost líbí. Zkoušel jsem s ní půlku klasiky a musím říct, že to stálo za to! Měla super přístup, jako GFE, takže jsme si i hezky popovídali. Cena za hodinu byla 1800, což mi přijde fajn. Takže pokud někdo váhá, tak do toho jděte – já ji rád doporučím!
Ahoj kluci, tak jsem zkoušel zavolat jedný holce, co inzerovala. Jmenuje se Sandra, je jí tak kolem 25 let a má fakt hezký kozy. Když jsem s ní mluvil, přišla mi hrozně arogantní, jako že si na něco hraje. Tvrdila, že to je její poslední den, ale nakonec jsem se na to vykašlal. Možná dobře, protože ten vibe fakt nebyl žádná sláva. Měli jste s ní někdo zkušenost? Docela by mě zajímalo, jestli s ní bylo aspoň nějaký šukání nebo orál v cajku?
Ahoj kluci, tak jsem dal šanci jedné babe, jmenuje se Katka, a musím říct, že to úplně nevyšlo. Je jí kolem 25, fakt kočka, má super postavu a zajímavý příběh, ale celkově jsem čekal víc. Měl jsem klasiku na hodinu za 1500 Kč, ale nějak mi chyběla ta vášeň. Bylo to takový odfláknutý, takže jsem byl docela zklamaný. Někdy hold narazíš na takovou nudnou akci.
Takže, kluci, chci se podělit o zkušenost s Tamiou. Je fakt ultra štíhlá, mladá, kolem dvaceti, a hodně cestuje, ale upřímně, moc jsem z ní nadšený nebyl. Vypadala fajn, ale jinak to bylo spíš průměrné. Užil jsem si s ní půlku klasiky a orál, ale nějak to prostě nešlapalo. Za ty prachy bych čekal víc – za hodinu chtěla 1500 Kč a za to jsem měl pocit, že to nestojí ani za řeč. Co vy, máte někdo lepší zkušenost?
Inzerát
Tamia ❤️pouze dnes 💋
Plzeň, Plzeňský kraj
Ahoj kluci, nedávno jsem byl s Tamiou a musím říct, že mě to moc neoslovilo. Je fakt ultra štíhlá, vypadá jako nějaká cestovatelka, ale ten zážitek byl takový slabší. Čekal jsem víc. Měla tak 25 let, hezký obličej, ale prostě to nebylo ono. Dal jsem za půlku s klasikou 1500 a nějak jsem si to neužil. Možná je to jen můj názor, ale neplánuji se tam vracet. Co vy, máte někdo podobnou zkušenost?
Inzerát
Tamia ❤️pouze dnes 💋
Plzeň, Plzeňský kraj
Od Tamiou jsem odcházel s dost rozpačitým pocitem. Vypadá fakt skvěle, má nádherné kozy a pěknou prdel, ale něco tam prostě chybělo. Možná jsem měl přehnaná očekávání, to se stává. Zkoušel jsem u ní hodinku klasiku s orálem, ale i když se snažila, tak to nějak neklapalo. Chtěl bych vědět, jestli jsi zkoušel někoho jinýho, jestli to bylo lepší? Mám v plánu vyzkoušet ještě další holky, tak ať vím, na co se zaměřit.