Registrovať sa

Prešov

Diskuze o privátech ve městě Prešov.

5 příspěvků Naposledy 28.04. 23:26
5 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Nazdar chalani, čo robíte tento víkend v Prešove? Ja mám voľno na piatok a rád by som sa s niekým stretol. Ak máte nejaké tipy na akcie alebo miesta, kde sa dá zrelaxovať, sem s nimi! Kto je tu voľný a chcel by sa pridať? Teším sa na akciu!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Nedávno som bol u Adri v Prešove a musím povedať, že to bola fakt skvelá skúsenosť. Adri je milá a príjemná kočka, má okolo 25 rokov, blond vlasy a parádne kozy. Vypadala presne ako na fotkách, takže žiadne sklamanie. Domluva bola jednoduchá, bez stresu a cenovo to bolo veľmi fajn — za hodinku som zaplatil 80 eur. Mal som klasiku s orálom bez a musím povedať, že sa snažila splniť všetky moje predstavy. Určite odporúčam, ak hľadáte niečo naozaj kvalitné!
Esty
Inzerát

Esty

Praha, Hlavní město Praha
0 Odpovedať
Anonym 16.04.2026 05:30
Adriana je fakt super baba, má 26 rokov a jej postava je úplne bombová. Atmosféra pri stretnutí bola veľmi uvoľnená, hneď som sa cítil ako doma. Môžem odporučiť klasiku s ňou, robila mi aj orál, bol to fakt zážitok! Ceny sú rozumné, za hodinku si zaplatíš okolo 80 eur a určite to stojí za to. Ak hľadáš niečo príjemné a bez stresu, Adriana je jasná voľba!
0
Kopírovat odkaz
Ahojte, chystám sa na výlet do Prešova a hľadám nejaké fajné spoločnice. Kto z vás má nejaké odporúčania? Zaujíma ma hlavne kvalita služieb a celkový zážitok. Ideálne niečo s GFE, alebo aspoň hodinka s orálom, chcel by som si to poriadne užiť. Ak máte nejaké tipy alebo skúsenosti s dievčatami ako Sofia, 25 rokov, krásne kozy a super postava, tak budem vďačný za akúkoľvek radu!
0 Odpovedať
Anonym 20.01.2026 21:43
Ahojte, v Prešove som mal super zážitok s jednou kočkou menom Linda. Je to babe okolo 25 rokov, má krásne dlhé vlasy a výbornú postavu. Služby má na úrovni, dal som si hodinovku klasiky s orálom a musím povedať, že to bolo fakt skvelé. Všetko robila s úsmevom a naozaj sa snažila, aby som bol spokojný. Určite odporúčam, za cenu 100 eur to stálo za to!
0