Ahoj kluci, chci se s váma podělit o zkušenost s Michaelou. Je to taková cestovatelka z Moravy, ale musím říct, že je starší, než tvrdí, tipuju tak kolem 40. Ceny si už moc nepamatuju, ale dřív to bylo kolem 1500 za hodinu, což nebylo špatný. Vypadá jako vysoká blondýna, ale fotky už jsou dost starý a odpovídají jejímu věku. Přístup byl v pohodě, ale už mi přišla taková… no, nečekejte nic extra. Měl jsem půlku klasiky s orálkem a výstřikem na tělo, ale už mě to moc nenadchlo. Takže za mě asi znova ne.
Inzerát
Michaela
Olomouc, Olomoucký kraj
S touhle holkou, co se jmenuje Markéta, jsem byl před čtyřmi lety a musím říct, že to bylo celkem fajn. Měla fakt super orál a jezdila na koníčka jako žádná jiná, což bylo příjemný. Teď jsem ale slyšel, že už to není takový jako dřív a má docela problémy s kolenem, což se mi nezdá moc lákavý. Ceny mi přijdou dost přehnaný – za hodinu chtěla 2000 Kč, takže osobně bych ji teď asi nedoporučil. Holka má sice hezký kozy a tvářičku, ale ten servis už není takovej jako dřív.
Inzerát
Michaela
Olomouc, Olomoucký kraj
Michaela je fakt fajn ženská, i když už má něco za sebou, pořád vypadá dobře a umí se bavit. Je jí kolem 40, má nádherný kozy a příjemný úsměv. Domluva na schůzce je v pohodě, nikdy jsem neměl problém. Když máte rádi prsaté holky, určitě ji zkuste. Jen pozor, má teď potíže s kolenem, takže ne všechny věci dělá jako dřív. Já jsem si dal půlku klasiky s orálkem, což bylo super. I přesto že se trochu šetří, pořád si to užívá a já za ní občas zajdu, když mám chuť na něco takového. Cena za hodinu je kolem 1500, což je celkem v pohodě.
Michaela je fakt super baba, umí s lidma mluvit a má skvělou atmosféru. Už jsem u ní byl několikrát, ale teď má nějaký problémy s kolenem, takže už nenabízí všechny služby, což mě trochu mrzí. Ceny jsou tak mezi 2000 a 2500 za hodinu, což se dá přežít. Pokud máte rádi starší ženy, tak to může být fajn volba, ale musím přiznat, že mi to dřív přišlo lepší. Měli jsme klasiku a orál bez, to bylo fajn, ale očekával jsem víc drive. Když je v pohodě, tak je to paráda, ale teď mi přijde, že to trochu drhne.
Našla jsem skvělou holku, jmenuje se Tereza a je fakt pecka! Navštívil jsem ji už třikrát a pokaždé to byl super zážitek. Sice teď má problémy s kolenem, což je škoda, protože její služby jsou fakt na úrovni. Měl jsem u ní hodinovku s orálem a klasiku, všechno proběhlo v pohodě, kozy má parádní a sex s ní je fakt příjemnej. Kdyby náhodou nebyla k dispozici, klidně zkus jinou, ale Tereza mi zatím seděla nejvíc. Doufám, že se brzo dá do kupy!
Takže, vyzkoušel jsem Michalku a musím říct, že na její věk vypadá fakt dobře, má takový sexy kozy, který se mi líbí. Je jí kolem 45 a i když už je to starší dáma, je s ní fajn pokec a není to žádná nuda. Domluva na schůzce byla rychlá, takže žádný stres před tím. Měl jsem u ní hodinku klasiky s orálem a výstřikem, což bylo super, ale pozor – měla úraz na koleni, takže není moc pohyblivá a neudělá všechno jako dřív. Ceny jsou okolo 2000 až 2500 za hodinu, já si říkám, že pokud mám náladu na její typ, tak za ní občas skočím.
Inzerát
Michaela
Olomouc, Olomoucký kraj
Nedávno jsem se sešel s jednou holkou, co inzerovala na netu. Dohoda byla v pohodě, dokonce jsme si dali půlhodinku navíc, což bylo super. Ta masáž fakt stála za to, ale když přišlo na orál, tam to bylo trochu slabší. Musel jsem se o to postarat sám a to mi přišlo jako škoda, čekal jsem víc akce. Bylo to sice rychlovka, ale očekával jsem větší zážitek.
Inzerát
Sabi
Mladá Boleslav, Středočeský kraj
Tak to mám podobně. Nedávno jsem byl u nějaké Petry, masáž byla fakt skvělá, ale orál? No, to bylo takový odfláknutý. Měla hezký kozy a za 1200 za hodinu jsem čekal víc. Možná bych měl zkusit jinou holku nebo jiný přístup. Někdy to prostě sedne víc, jindy míň, ale musím říct, že na sex jsem si moc neužil.
Nedávno jsem byl u Michaely a musím říct, že i když už má nějaké roky navíc, vypadá fakt skvěle. Je příjemná, pokec s ní je fakt fajn. Domluva na schůzce byla bez problémů. Už jsem ji navštívil párkrát a pokud máte rádi zralé ženský, rozhodně doporučuji. Bohužel si poranila koleno, takže už nemůže dělat některé věci, co dřív, což je škoda, protože byla opravdu zábavná. Ceny se pohybují kolem 2000-2500 za hodinu, což mi přijde trochu vyšší na její věk, ale já si to užil – měl jsem půlku klasiky s orálkem a i tak to stálo za to.
Inzerát
Michaela
Olomouc, Olomoucký kraj
Byl jsem teď u Michaely a musím říct, že to za ty prachy fakt nestálo. 1200 za půl hodiny? To je šílený. Chápu, že někteří kluci dají klidně 2000-2500, ale za padesátiletou ženskou? To už mi přijde jako špatnej vtip. Neměla ani nic extra, jen klasiku a to bylo takový... no, nic moc. Osobně ji fakt nedoporučuju.
Michaela je fakt skvělá! Vždycky se s ní domluvíte, je hodně komunikativní a ví, co dělá. Chodím k ní do penzionu U Jelínka, ceny jsou tak kolem 2000-2500 za hodinu. Už jsem u ní byl několikrát a pokud máte rádi starší ženy s parádníma kozama, určitě ji zkuste. Je pravda, že po úrazu kolena už nemůže dělat některé věci jako dřív, což je škoda, protože uměla být fakt skvělá v klasice a občas si dáme i orál bez. Když mám na to náladu, občas za ní zajdu na hodinku a nikdy nelituju.
Mám podobnou zkušenost, Michaela je fakt skvělá. Je jí kolem 30, má hezký postavu a ty její kozy prostě stojí za to! Vždycky se s ní super povídá, je fakt komunikativní a příjemná. Co se týče těch omezení po úrazu, to mě mrzí, ale její přístup to víc než vynahradí. Občas za ní taky zajdu na půlku klasiky s orálkem a pokaždé odcházím spokojený. Cenu má rozumnou, za hodinku si účtuje něco mezi 1500-2000 Kč, což je fajn. Určitě doporučuji!