Dajte si pozor na jednu spoločnicu v Žiline, volá sa Katka a má okolo 25 rokov. Na fotkách vyzerá super, ale realita je úplne iná – je to starší model, než čo som čakal. Prišiel som na dohodnuté miesto a ona sa správala dosť hrubo, ako keby som jej bol na obtiaž. Cena za hodinu bola 100 eur, ale v inzeráte tvrdila niečo iné, takže ma to poriadne nasralo. Mal som s ňou dohodnutú klasiku s orálom a výstřikem na telo, ale nakoniec to celé dopadlo zle. Je fakt škoda, že niektoré dievčatá sa nechcú správať profesionálne a kazia tým meno celému odvetviu. Odporúčam radšej hľadať ďalej a nezabudnite si skontrolovať referencie!
Díky za varovanie, chlapi, toto sa naozaj stáva častejšie, než by sme chceli. Mal som podobnú skúsenosť s jednou dievčinou menom Kristína, ktorá mala na fotkách úplne iný vibe. Mladá, okolo 25 rokov, ale naživo nebola ani zďaleka taká atraktívna. K tomu všetkému ešte meškala asi 20 minút, čo ma fakt nasralo. Určite je lepšie si dopredu poriadne preveriť odporúčania a nebrať prvú ponuku – oplatí sa to! V minulosti som mal dobré skúsenosti a teraz sa cítim sklamaný.