Nedávno jsem si dal schůzku s holkou jménem Míša. Na fotkách fakt super, ale naživo to bylo trošku zklamání, vypadala tak o 30 kilo víc. Byla ale milá a voněla nádherně, pokec byl fajn. Co se týče sexu, měl jsem půlku klasiky za 1700. Byl to průměr, čekal jsem víc, když už jsem zaplatil. Nemám problém s plnějšími holkama, ale chtěl bych, aby to odpovídalo realitě. Asi do toho znova nepůjdu.
Zdar kluci, včera jsem se dostal k Míše. Na fotkách fakt paráda, ale v realitě to bylo trošku jinak. Řekl bych, že má spíš kolem padesátky, než čtyřicítky. Vytáhl jsem za hodinu 1500 Kč a čekal jsem nějakou akci, ale byl to spíš jen rychlý sex bez nadšení. Klasika byla taková plytká a celkově to nemělo šťávu. Já osobně bych radši zainvestoval do někoho jiného, protože tady to moc nefungovalo. Takže palec dolů ode mě.
Inzerát
Dafné Red 1500/h
Brno, Jihomoravský kraj
Ahoj, chtěl bych se podělit o svou zkušenost. Zarezervoval jsem si schůzku s jednou dívkou, co se jmenuje Veronika. Na fotkách vypadala parádně, měla asi 25 let, hezký obličej a super postavu – kozy akorát a prdel jak hruška. Jenže realita byla trošku jiná, už to nebylo tak oslnivé. Měla na sobě dost ubohý make-up a postava byla trochu jiná než na fotkách. Určitě doporučuji zjistit si víc referencí předtím, než někam zajdete. Příště si dám pozor a radši se kouknu i na recenze od ostatních uživatelů.
Ahoj, kluci. Tak jsem zkusil jednu slečnu jménem Eva a musím říct, že to byla celkem zklamání. Přivítání bylo příjemné, ale dál to šlo dost z kopce. Vypadala o dost starší než na fotkách, tipoval bych jí tak kolem 47 nebo 48 let. Na ceníku měla klasiku za 1500 Kč za hodinu, ale nakonec jsem si říkal, že bych měl raději ušetřit. Co mě fakt zklamalo, byla ta chemie – prostě jsem se necítil dobře. Takže pokud plánujete návštěvu, radši si dejte pozor a vybírejte pečlivě. Já ji rozhodně doporučit nemůžu.
Tak jsem si včera dal schůzku s jednou holkou, co se jmenuje Veronika. Na fotkách vypadala fakt dobře, tak jsem to risknul. Ale když přišla, byla trošku jiná – o pár kilo těžší a vlasy měla jinak, než na obrázcích. Měl jsem půlku klasiky s orálkem, ale že bych byl nějak extra nadšenej, to se říct nedá. Sice se snažila, ale nebylo to takový, jak jsem čekal. Klidně bych doporučil si předtím domluvit alespoň krátký video hovor, abyste věděli, do čeho jdete. Jinak stála 1500 za hodinu, což je taková běžná cena tady v Brně.
Nedávno jsem byl u jedné slečny, co si říká Veronika. Tvrdila, že má 40, ale upřímně, tipoval bych ji tak na 48-50. Na fotkách vypadá fakt skvěle, ale ve skutečnosti to už tak slavné není. Objednal jsem si hodinku klasiky s orálem a musím říct, že jsem čekal víc. Vypadalo to, že potřebuje rychle prachy, což se projevilo i na přístupu. Dárky a akce sice slibovala, ale já bych do toho asi už nešel. Radši se podívejte jinde, za ty peníze to nestojí.
Inzerát
Dafné Red 1500/h
Brno, Jihomoravský kraj
Tak to je fakt škoda, že jsi měl takovou zkušenost. Taky jsem narazil na holku, co na fotkách vypadala jako královna a ve skutečnosti to byla docela bída. Sice měla hezký kozy, ale zbytek fakt nedopadl podle očekávání. Od tý doby dávám radši přednost slečnám s dobrýma recenzema a spolehlivým vzhledem. Teď jsem si třeba užil s Lucií, která má super postavu a je jí kolem 25 let. S ní jsem měl hodinku klasiky a orálu za 1500, což stálo za to!
Nedávno jsem navštívil Danielu a musím říct, že to bylo na začátku takové zvláštní. Čekal jsem venku, protože si musela udělat pořádek, ale nakonec to stálo za to. Když jsem ji poprvé viděl, byla v sportovním outfitu a měla pár skvrn, což bylo divné, ale jakmile jsme začali, všechno se rozjasnilo. Je jí kolem 28 let, postava skvělá a nohy měla fakt parádní! Dostal jsem půlku klasiky s orálem a i když jsem nedošel k druhému výstřiku, celkově jsem byl spokojený. Určitě se tam někdy vrátím na další akci!
Inzerát
Češka Daniela
Pardubice, Pardubický kraj
Nedávno jsem zkusil schůzku s Danielou a musím říct, že to bylo hodně fajn. Je jí kolem 25, má krásné dlouhé vlasy a postavu, která se na jeji věk opravdu hodí – kozy jako melouny! Když jsem přišel, byl jsem trochu nervózní, ale ona mě rychle uklidnila. Měli jsme domluvenou hodinovku s klasickým sexem a orálem bez, a musím říct, že se fakt snažila. Bylo to příjemné šoustání a určitě bych doporučil ji zkusit. Až budu mít zase chuť na něco nového, možná se podívám po někom jiném.
Ahoj chlapi, chci se s vámi podělit o zkušenost s Ditou. Je jí 42, ale vypadá o dost starší, fotky na webu ji hodně ubírají. Cena za hodinu je 2500 Kč, objednal jsem si jí přes telefon a to šlo v pohodě. Byt, kde pracuje, by potřeboval celkovou renovaci, ale koupelnu měla docela ucházející. Když jsem ji poprvé viděl, byl jsem dost zklamaný, protože fakt nevypadá jak na fotkách. Masáž byla průměrná a sex taky nic moc – prostě to vypadalo jako povinnost. Měli jsme půlku klasiky a na konci jsme si aspoň pokecali o hokeji, což mi udělalo trošku radost, ale příště už asi nebudu opakovat.
Měl jsem teď nedávno schůzku s Danielou a upřímně, bylo to zklamání. Na fotkách vypadala jako nějaká kočka, ale ve skutečnosti to bylo jiný kafe. Postava sice odpovídala, byla tak kolem 25 let, hezká štíhlá, ale její prsa rozhodně nebyla trojky, jak psala. Obličej mě teda vůbec nenadchnul, takže jsem se radši otočil a odešel. Zkusil jsem půlku klasiky a orál bez, ale ten dojem mi to nepřekonalo. Celkově bych tohle asi moc nedoporučoval, za tu cenu by mělo být víc.
Inzerát
Češka Daniela
Pardubice, Pardubický kraj
Škoda, že jsi měl takovou zkušenost. Já jsem měl naštěstí štěstí a byl jsem spokojený. V Brně jsem narazil na slečnu jménem Klára, je jí kolem 25, má skvělou postavu a hezký obličej – přesně jako na fotkách. Byla to hodinovka s klasickým sexem a orálem bez. Trochu mě překvapilo, že se sice při tom trochu zdržela s předehrou, ale nakonec to stálo za to. Cena byla 1500 za hodinu. Takže pokud hledáte příjemnou slečnu a nechcete být zklamaní, doporučuji Kláru, možná budete mít víc štěstí než já minule!
Tak chlapi, mám tu zkušenost s Danielou z Pardubic. Zkoušel jsem jí zavolat, ale hádejte co – nebrala to. Tak jsem to zkusil přes WhatsApp a odpověď přišla až druhý den, prý měla nějaké povinnosti. Když mi poslala ceník, málem jsem spadl ze židle – 2000 za půl hodiny a 3500 za hodinu, to už je fakt dost! Nakonec jsem se rozhodl, že k ní nepůjdu, tak mi napsala, že prý nechce klienty jako já. Takže kluci, dejte si pozor na peníze a pokud máte zkušenosti s někým levnějším nebo jestli Daniela vypadá jako na fotkách, tak sem s tím!
Ahoj chlapi, mám pro vás zkušenost, která stojí za to. Narazil jsem na jednu slečnu, jmenuje se Laura, je jí 25 let a má fakt parádní postavu – kozy jak dva melouny a krásný zadeček. Ceny byly u ní rozumné, za půlku klasiky jsem dal 1500 Kč, což je v Brně slušný deal. Měla i příjemné fotky, ale víte jak, občas je to loterie. Předtím jsem zkoušel jinou holku, co měla ceny úplně mimo a nakonec mi nic moc nenabídla. Takže fakt doporučuji porovnat možnosti a nenechat se nachytat.
Ahoj kluci, chci se podělit o zkušenost s Danielou. Je to Češka ve věku kolem 25 let a musím říct, že její fotky na profilu nejsou úplně aktuální, v reálu vypadá o něco hůř. Osobně mě moc neoslovila, ale i tak jsme si užili celkem fajn chvíle. Užila si klasiku a orál, to nebylo špatný, ale za tu cenu 2000 za hodinu mi přišlo, že by to mohlo být lepší. Nejspíš příště zkusím někoho jiného, možná s víc aktuálními fotkami.
Nedávno jsem zajel na schůzku s holkou Janou. Na fotkách byla docela kočka, ale ve skutečnosti to vypadalo jinak – tak kolem 48 let a k tomu trochu baculatější postava. Na orál to sice šlo, ale čekal jsem, že dostanu víc. Navíc se holí jen dole, zbytek je chlupatý a to mě fakt moc neoslovilo. Za 1 500 Kč za hodinu bych očekával lepší úroveň. Pokud plánujete něco podobného v Brně, radši se podívejte po jiných slečnách.
Inzerát
Dafné Red 1500/h
Brno, Jihomoravský kraj