Včera jsem byl u Nikol a musím říct, že naživo vypadala fakt líp než na fotkách. Hezká blondýnka, tak kolem 25 let, s pěkně tvarovanýma kozama a hezkou prdelkou. Jenže ten přístup mě dost zklamal. Když jsem chtěl změnit polohu, musel jsem to hlásit jako ve škole, což mi přišlo divný a dost mě to rozladilo. Zaplatil jsem 1000 za půlku klasiky, ale příště radši zainvestuju víc a vezmu si nějakou lepší holku, co umí i víc než jen ležet jako špalek.
Měl jsem podobnou zkušenost, kámo. Občas to fakt závisí na přístupu, víš? Když ti holka nedá tu správnou energii, tak to celý pokazí. Já si naposledy zaplatil 1,5 hodiny s jednou, co se jmenuje Klára. Je jí kolem 25, má parádní kozy a dlouhý nohy. V ceníku měla klasiku s orálem, tak jsem vzal půlku s tím, že chci i výstřik. Musím říct, že to byl slušnej zážitek, ale když se do toho nějak neponořila, tak to nebylo úplně ono. Rozhodně doporučuji radši investovat do něčeho kvalitnějšího!
Včera jsem se zastavil u Nikol a musím říct, že naživo je fakt kočka, vypadá líp než na fotkách. Je jí tak kolem 25, má pěkný dlouhý vlasy a parádní kozy. Ale co mě dost zklamalo, byl přístup. Když jsem chtěl změnit polohu, musel jsem to hlásit – to mi přišlo divný a hodně křečovitý. Rychlovka za litr, ale příště radši zainvestuju do někoho, kdo si umí víc užít a nebude s tím mít problém. Klasika s orálem bez výstřiku, ale moc jsem si to neužil.
Inzerát
Terka
Liberec, Liberecký kraj
Včera jsem se dostal k Nikol a musím říct, že je fakt hezká, vypadá líp než na fotkách. Ale ten přístup mě fakt zklamal. Musel jsem nahlásit všechny detaily předem, což bylo děsně otravný a kazilo to náladu. Za půlku klasiky jsem dal stovku, ale příště radši investuju víc a pokusím se najít někoho jiného. Pokud máte tipy na lepší holky, hoďte sem!
Měl jsem nedávno zkušenost, která mě dost zklamala. Přišel jsem k jedné holce, co se jmenuje Veronika, a musím říct, že její přístup byl opravdu špatný. Byla jí kolem 25, vypadala celkem dobře – štíhlá blondýnka s hezkýma kozama, ale to bylo tak všechno. Domluvil jsem si u ní půlku klasiky za 1500, ale když jsem dorazil, tak se do mě vůbec nepustila. Místo toho jsme se jenom potloukali a já měl pocit, že ji to vlastně ani nezajímá. Od té doby raději vždycky kouknu na recenze a snažím se najít někoho s lepšími referencemi, abych se vyhnul dalšímu zklamání.