Registrovať sa

Trenčín

Diskuze o privátech ve městě Trenčín.

11 příspěvků Naposledy 29.06. 13:49
11 příspěvků · Stránka 1 / 1
Nový příspěvek
Kopírovat odkaz
Trenčín je fakt zaujímavé mesto, čo sa týka erotických služieb. Nedávno som navštívil jednu slečnu, volala sa Katka, mala asi 25 rokov a bola naozaj kočka – štíhla, blond vlasy a mega prsia. Dali sme si hodinovku s klasickým sexom a orálom bez, a musím povedať, že to bolo fakt super. Cez víkend som za to zaplatil 100 eur, ale stála to za to! Katka bola veľmi príjemná a mala skvelú atmosféru, takže som sa cítil fakt uvoľnene. Určite si ju dám znova, ak budem mať chuť na dobré šukanie!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Ahojte chlapi, chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť z Trenčína. Navštívil som jednu slečnu menom Kristína, má cca 25 rokov, blond vlasy, pekné kozy a postavu ako z časopisu. Vybral som si hodinku klasiky za 100€. Mne osobne sa však zdalo, že sa nevenovala tomu, čo som očakával. Sľubovali mi orál bez a GFE, ale napokon to bolo iba taký rýchly servis bez šťavy. Trochu ma to sklamalo, lebo som čakal viac intimity a nielen rýchlu akciu. Odporúčam vám predtým poriadne preskúmať recenzie a vyhnúť sa sklamaniu. Lepšie byť opatrný!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Trenčín začína byť fakt zaujímavé miesto na voľný čas, posledné roky tu vidím veľký pokrok v podnikaní a kvalite služieb. Pred pár týždňami som skúsil dievčinu menom Kristína, má 24 rokov, pekne vypracované telo a kozy, ktorým sa určite nebudete brániť. Zobral som si s ňou hodinku klasiky za 80€, čo bolo úplne v pohode. Na začiatku sme mali orál bez, a potom sme prešli na šúchanie, no musím povedať, že to bolo celkom fajn. Mohla by trošku viac zapojiť jazyk, ale inak super. Fakt sa snažila a dobre ma odbavila. Určite sa vrátim!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Ahojte, mal by som otázku ohľadom Viktórie Tantry. Zvažoval som návštevu, ale chcel by som vedieť, aká je ako osoba a aké služby ponúka. Má 28 rokov, krásne dlhé vlasy a super postavu. Vraj ponúka aj GFE a klasiku s orálom. Počul som, že je milá a vie si s klientmi poradiť. Stojí to za to? Rád by som počul nejaké vaše skúsenosti. Díky!
Viktória Tantra
Inzerát

Viktória Tantra

Trenčín, Trenčiansky kraj
0 Odpovedať
Anonym 14.04.2026 11:29
Ahojte, chcem sa podeliť o skúsenosť s Viktóriou. Je to fakt super baba, má 26 rokov a vyzerá naozaj skvele – dlhé blond vlasy, krásne kozy a sexy postava. Mal som s ňou hodinku GFE, kde sme si užili klasiku a na konci aj orál s výstřikom. Atmosféra bola veľmi príjemná a Viktória bola naozaj milá a uvoľnená. Stojí to za to, určite si dohodnite stretnutie, nebudete ľutovať!
0
Kopírovat odkaz
V Trenčíne sa to s eskortom naozaj rozbieha. Čoraz viac dievčat, čo je super, a dalo by sa povedať, že sú aj fajn ceny. Vyskúšal som napríklad Simonu, má 24 rokov, blond vlasy a pekné kozy. Zobrala si odo mňa 100 eur za hodinu a dostal som kompletnú službu vrátane orálu bez. Bolo to veľmi príjemné, mala profesionálny prístup a cítil som sa s ňou fakt dobre. Samozrejme, kvalita kolíše, ale ak si dá človek pozor a vyberie si správne, môže mať super zážitky.
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Ahojte chlapi! Chcem sa s vami podeliť o moju parádnu skúsenosť so Saskou v Trenčíne. Jej vek je okolo 25 rokov, má nádherné dlhé čierne vlasy a bombastické kozy, normálne som nemohol odolať! Atmosféra bola skvelá, cítil som sa tam ako doma a slečna sa ozaj postarala o to, aby som si užil každú minútu. Dal som si hodinovku s orálom a klasiku, všetko za 100 eur a musím povedať, že to stálo za to. Ak hľadáte super uvoľnenie a zábavu, určite odporúčam!
0 Odpovedať
Kopírovat odkaz
Ahojte, chcel by som sa spýtať, či náhodou niekto nevie, ako to vyzerá s voľným miestom na víkend v Trenčíne. Mám v pláne prísť v piatok a hľadám tipy, čo sa dá robiť, alebo kto by tam prípadne mohol byť. Ak máte nejaké info alebo plánujete prísť, dajte vedieť! Vopred ďakujem!
0 Odpovedať
Anonym 22.02.2026 05:06
Ahoj! Trenčín je super na víkend, určite si užiješ. Môžem odporučiť navštíviť hrad a prejsť sa po meste, je tam krásna atmosféra. Ak budeš mať čas, pozri aj nejaké miestne reštaurácie, majú skvelé jedlo!
0
Kopírovat odkaz
Zdravím všetkých! Chystám sa na víkend do Trenčína a hľadám nejaké dobré možnosti s babami. Zaujíma ma, aké majú dievčatá voľno a či sú tam nejaké novinky, čo by stáli za vyskúšanie. V poslednej dobe som mal skvelú skúsenosť s Lenkou, má 24, blond vlasy a božské kozy. Môžete si s ňou dať klasiku alebo aj orál bez, cena je okolo 100 eur za hodinku. Ak poznáte niekoho iného, kto ponúka zaujímavé služby, sem s tým! Každý tip sa ráta, ďakujem!
0 Odpovedať
Anonym 03.02.2026 16:06
Ahojte chlapi, v Trenčíne je teraz pár super kočiek, na ktoré sa určite oplatí pozrieť. Odporúčam mrknúť na nové profily na známych stránkach, často tam nájdeš nováčikov s dobrými cenami. Napríklad som vyskúšal ženu menom Zuzka, má asi 25 rokov, pekné kozy a skvelú prdel. Dala mi hodinku klasiky s orálom, a to za 80 eur. Fakt to stálo za to! Ak máte čas, pozrite aj inzeráty na sociálnych sieťach - občas tam natrafíš na výborné ponuky od dievčat. Užite si víkend!
0