Trenčín je fakt zaujímavé mesto, čo sa týka erotických služieb. Nedávno som navštívil jednu slečnu, volala sa Katka, mala asi 25 rokov a bola naozaj kočka – štíhla, blond vlasy a mega prsia. Dali sme si hodinovku s klasickým sexom a orálom bez, a musím povedať, že to bolo fakt super. Cez víkend som za to zaplatil 100 eur, ale stála to za to! Katka bola veľmi príjemná a mala skvelú atmosféru, takže som sa cítil fakt uvoľnene. Určite si ju dám znova, ak budem mať chuť na dobré šukanie!
Ahojte chlapi, chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť z Trenčína. Navštívil som jednu slečnu menom Kristína, má cca 25 rokov, blond vlasy, pekné kozy a postavu ako z časopisu. Vybral som si hodinku klasiky za 100€. Mne osobne sa však zdalo, že sa nevenovala tomu, čo som očakával. Sľubovali mi orál bez a GFE, ale napokon to bolo iba taký rýchly servis bez šťavy. Trochu ma to sklamalo, lebo som čakal viac intimity a nielen rýchlu akciu. Odporúčam vám predtým poriadne preskúmať recenzie a vyhnúť sa sklamaniu. Lepšie byť opatrný!
Trenčín začína byť fakt zaujímavé miesto na voľný čas, posledné roky tu vidím veľký pokrok v podnikaní a kvalite služieb. Pred pár týždňami som skúsil dievčinu menom Kristína, má 24 rokov, pekne vypracované telo a kozy, ktorým sa určite nebudete brániť. Zobral som si s ňou hodinku klasiky za 80€, čo bolo úplne v pohode. Na začiatku sme mali orál bez, a potom sme prešli na šúchanie, no musím povedať, že to bolo celkom fajn. Mohla by trošku viac zapojiť jazyk, ale inak super. Fakt sa snažila a dobre ma odbavila. Určite sa vrátim!
Ahojte, mal by som otázku ohľadom Viktórie Tantry. Zvažoval som návštevu, ale chcel by som vedieť, aká je ako osoba a aké služby ponúka. Má 28 rokov, krásne dlhé vlasy a super postavu. Vraj ponúka aj GFE a klasiku s orálom. Počul som, že je milá a vie si s klientmi poradiť. Stojí to za to? Rád by som počul nejaké vaše skúsenosti. Díky!
Inzerát
Viktória Tantra
Trenčín, Trenčiansky kraj
Ahojte, chcem sa podeliť o skúsenosť s Viktóriou. Je to fakt super baba, má 26 rokov a vyzerá naozaj skvele – dlhé blond vlasy, krásne kozy a sexy postava. Mal som s ňou hodinku GFE, kde sme si užili klasiku a na konci aj orál s výstřikom. Atmosféra bola veľmi príjemná a Viktória bola naozaj milá a uvoľnená. Stojí to za to, určite si dohodnite stretnutie, nebudete ľutovať!
V Trenčíne sa to s eskortom naozaj rozbieha. Čoraz viac dievčat, čo je super, a dalo by sa povedať, že sú aj fajn ceny. Vyskúšal som napríklad Simonu, má 24 rokov, blond vlasy a pekné kozy. Zobrala si odo mňa 100 eur za hodinu a dostal som kompletnú službu vrátane orálu bez. Bolo to veľmi príjemné, mala profesionálny prístup a cítil som sa s ňou fakt dobre. Samozrejme, kvalita kolíše, ale ak si dá človek pozor a vyberie si správne, môže mať super zážitky.
Ahojte chlapi! Chcem sa s vami podeliť o moju parádnu skúsenosť so Saskou v Trenčíne. Jej vek je okolo 25 rokov, má nádherné dlhé čierne vlasy a bombastické kozy, normálne som nemohol odolať! Atmosféra bola skvelá, cítil som sa tam ako doma a slečna sa ozaj postarala o to, aby som si užil každú minútu. Dal som si hodinovku s orálom a klasiku, všetko za 100 eur a musím povedať, že to stálo za to. Ak hľadáte super uvoľnenie a zábavu, určite odporúčam!
Ahojte, chcel by som sa spýtať, či náhodou niekto nevie, ako to vyzerá s voľným miestom na víkend v Trenčíne. Mám v pláne prísť v piatok a hľadám tipy, čo sa dá robiť, alebo kto by tam prípadne mohol byť. Ak máte nejaké info alebo plánujete prísť, dajte vedieť! Vopred ďakujem!
Ahoj! Trenčín je super na víkend, určite si užiješ. Môžem odporučiť navštíviť hrad a prejsť sa po meste, je tam krásna atmosféra. Ak budeš mať čas, pozri aj nejaké miestne reštaurácie, majú skvelé jedlo!
Zdravím všetkých! Chystám sa na víkend do Trenčína a hľadám nejaké dobré možnosti s babami. Zaujíma ma, aké majú dievčatá voľno a či sú tam nejaké novinky, čo by stáli za vyskúšanie. V poslednej dobe som mal skvelú skúsenosť s Lenkou, má 24, blond vlasy a božské kozy. Môžete si s ňou dať klasiku alebo aj orál bez, cena je okolo 100 eur za hodinku. Ak poznáte niekoho iného, kto ponúka zaujímavé služby, sem s tým! Každý tip sa ráta, ďakujem!
Ahojte chlapi, v Trenčíne je teraz pár super kočiek, na ktoré sa určite oplatí pozrieť. Odporúčam mrknúť na nové profily na známych stránkach, často tam nájdeš nováčikov s dobrými cenami. Napríklad som vyskúšal ženu menom Zuzka, má asi 25 rokov, pekné kozy a skvelú prdel. Dala mi hodinku klasiky s orálom, a to za 80 eur. Fakt to stálo za to! Ak máte čas, pozrite aj inzeráty na sociálnych sieťach - občas tam natrafíš na výborné ponuky od dievčat. Užite si víkend!